28 / 03 / 2024

marma room

marma room

Evko Meot İnşaat imzası taşıyan Marmaroom c blok temel beton döküm imalatı başladı. Marmaroom'da daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor...

Marmaroom 'da yüzde 25 peşinatla 24 ay 0 faiz! 149 bin liraya!

Marmaroom 'dan 24, 48 ve 60 ay ödeme seçenekleriyle 30 Mayıs'a kadar özel fiyatlar...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Marma Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marma Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Çelebi ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Room Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Room Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Çelik tarafından kuruldu...

Room Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Room Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli Beyoğlu'nda  Kadir Tohum tarafından kuruldu. 

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi!

Faizsiz konut ve otomobil fırsatı sağlayan Eminevim,2016’da 8 bin konut teslimatı yaptı. Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Room Mate Emir İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Room Mate Emir İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi, E.Jose Sarasola Marulanda Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu.

marma room Haberi

marma room


Maltepe Başıbüyük’de 13 bin m² alan üzerinde inşa edilen Marmaroom’da  yaklaşık iki ay süren hafriyat çalışmasının ardından ilk temeller atıldı. Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip, 3 Blok üzerinde toplam 260 dairenin bulunduğu Marmaroom’un C Bloğundaki temel beton döküm imalatına başlandı. Teslimlerin 2014’te yapılacağı Marmaroom’da şantiye çalışmalarının Aralık 2014’te tamamlanması planlanıyor.

 


EVKO ile İngiltere kökenli yatırımcıların bir araya gelerek oluşturduğu EVKO&MEOT İnşaat grubunun imzası ile hayata geçirilen Marmaroom’da dairelerin büyüklükleri 55 - 145 m² arasında değişiyor. 1+1, 2+1 ve...