28 / 03 / 2024

Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi!

Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi!

Faizsiz konut ve otomobil fırsatı sağlayan Eminevim,2016’da 8 bin konut teslimatı yaptı. Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi.



Müşterilerine faizsiz ev ve otomobile sahip olma fırsatı sunan Eminevim, 2016’da 8 bin konut teslimatı yaptı. En fazla teslimatı Marmara Bölgesi’nde yaptıklarını belirten Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün “Sistemimize olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.


Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’  ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, bu zamana kadar toplam 100 bin müşterisini faizsiz ev ve otomobil sahibi yaptı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, bu zamana kadar insanlarımızın tamamen faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarına yardımcı olduklarını söyledi. Müşterilerinin kendilerine olan güveniyle bugüne kadar 100 bin teslimata ulaştıklarını kaydeden Üstün “Bu 100 bin teslimatın içerisinde 40 bini ev teslimatı oldu” dedi.  

25 yıldır vatandaşları tamamen faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme ve taksit seçenekleriyle ev sahibi yaptıklarını söyleyen Emin Üstün “2016 yılında gerçekleştirdiğimiz 8 bin teslimatla yaklaşık 32 konut projesi kadar ev teslimatı yapmış olduk. Buda oldukça ciddi bir rakam. 8 bin teslimatımızla Ardahan’dan İzmir’e Türkiye’nin her bölgesinde vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık” diye konuştu.  


EN ÇOK TESLİMAT MARMARA’DA


Ev teslimatları konusuna Türkiye’nin bölgeleri konusunda bilgi veren Emin Üstün “Şehirlerimizin nüfus yoğunluğuna bakacak olursak, en çok nüfus yoğunluğunun yaşandığı İstanbul ve Marmara bölgesinde 3 bin teslimatla en çok teslimat gerçekleşen bölgemiz oldu. Sadece İstanbul’da  2 bin 36 teslimat gerçekleştirdik.Bu bölgemizi sırasıyla, 1550 teslimatla iç Anadolu bölgesi izlerken, 1300 teslimat ile Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemizde teslimat sıralamasında üçüncü sırayı aldı. Akdeniz, Ege ve Karadeniz bölgelerimiz ise teslimatlarımızın olduğu diğer bölgelerimiz” dedi. 


Esenler ilk sırada


Türkiye geneline baktıklarında en çok teslimatı Marmara bölgesinde gerçekleştirdiklerini belirten Üstün “Burada en çok teslimatı hem Türkiye hem de bölgeler genelinde İstanbul’da gerçekleştirdik. İstanbul’da teslim edilen 2 bin 36 konuttan, ilçeler içinde en çok teslimatı 190 teslimatla Esenler’de yaptık. Esenler’i sırasıyla, Bağcılar 179 teslimat, Ümraniye 157, Üsküdar 131, Küçükçekmece 106 , Gaziosmanpaşa 105, Bahçelievler 95,  Fatih 91 teslimatla izlerken, diğer ilçelerimizde de teslimatlarımız devam etti” dedi. 


Sisteme ilgi artıyor


Kurdukları elbirliği sisteminin gün geçtikçe daha da popüler haline geldiğine değinen Üstün “Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketici, uygulanan ‘Elbirliği Sistemi’ ile bu hayaline kavuşuyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye’nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaş oturacağı ev tipini ve metrekaresini kendisi belirleyerek, ev sahibi olabiliyor” diye konuştu.


Star / Birol Keleş 



Geri Dön