25 / 04 / 2024

Marmara Konakları ödeme kampanyası

Marmara Konakları ödeme kampanyası

Son 15 yılda düzenli şehirciliğin simgesi haline gelmesi ve yatırımcıların kazandırmasıyla öne çıkan Beylikdüzü'niin sahil kesimi, 'villa ve konak tipi projelerin adresi oldu.

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Validebağ Konakları ödeme planı!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Huzurlu Marmara kampanyalı ödeme planı 2018!

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor..

Firuzköy 3S Kale Firuze Konakları ödeme kampanyası 2018!

523 adet konut ve 45 adet mağazadan meydana gelen Firuzköy 3S Kale Firuze Konakları'nda 1+1 ile 4+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor..

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

Yakacık Marmara Loft ödeme şekli!

Yakacık Marmara Loft ödeme şekli kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan projede fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor...

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme planına göre dairenizi şimdi alıp ödemeye 2019 yılında başlayabiliyorsunuz.

Marmara Konakları'nda sona doğru!

Marmara Yapı A.Ş.’ye ait Marmara Konakları projesinde aylık olağan basın toplantısınsı yapıldı. Marmara Konakları'nda sona doğru geliniyor. 

Azur Marmara Evleri ödeme tipi!

Azur Marmara Evleri ödeme tipi kapsamında daireler için sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. Proje 30 bin metrekare arsa alanına sahip...

Azur Marmara Kavaklı ödeme seçenekleri!

Azur Marmara Kavaklı ödeme seçenekleri kapsamında projede 24 ay ile 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme şartları!

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme şartları kapsamında ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor. Eyüp Alibeyköy'de inşa edilmekte olan projede fiyatlar 660 bin TL'den başlıyor...

Azur Marmara Konutları ödeme şekilleri!

Azur Marmara Konutları ödeme şekilleri kapsamında sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor. Azur Marmara Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

Marmara Konakları ödeme kampanyası Haberi

Marmara Konakları ödeme kampanyası

Son 15 yılda düzenli şehirciliğin simgesi haline gelmesi ve yatırımcıların kazandırmasıyla öne çıkan Beylikdüzü'niin sahil kesimi, 'villa ve konak tipi projelerin adresi oldu. 


Geçen yıl Dekar Yapı imzasıyla satışa çıkarılan Aşmalı Hayat ile Keleşoğlu Holding'in dev projesi Deniz İstanbul'un ardından yine denizle kucaklaşan "Marmara Konakları" projesi hayata geçirildi. 


Mavi ve yeşilin bir arada olduğu bölgede yaşanan hareketlilik kampanyalara da yansıdı. 5 bin liraya kadar çıkan metrekare fiyatları yeni projelerle yatırımcılara bir şans daha tanıyor. 


METREKARESİ 3.250 TL'YEKONAK 


Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın imzasıyla satışa sunulan Marmara Konakları projesinde metrekare fiyatları ise 3.250 liradan başlıyor. 124 konut ve 4 ticari üniteden oluşan projenin az katlı bina konsepti ve müstakil girişli bahçe villaları ile bölgeye yeni bir soluk getireceğini söyleyen Vehbi Orakçı,...