18 / 04 / 2024

Marmaray hatları ne zaman açılacak

Marmaray hatları ne zaman açılacak

İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme - Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi taahhüt etti.

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

Honda CR-V bir ayda 166 bin TL zamlandı! Honda CR-V Aralık fiyatları ne kadar? 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V 1 ayda 166 bin TL zamlandı. Keskin hatları, aktif ön ızgarası, 19 inç özel jantlarıyla dikkat çeken Honda CR-V fiyatları merak ediliyor. Peki Honda CR-V Aralık fiyatları ne kadar? 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10 fiyatları bu ay değişmedi! En uygun Hyundai i10 ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Akıcı çizgileri ve güçlü hatları ile dikkat çeken Hyundai i10 fiyatları merakla araştırılıyor. En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan i10 bu ay kaç lira? En uygun Hyundai i10 ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

2022 Marmaray ücretleri ne kadar? 2022 Marmaray tarifesi!

Marmaray, İstanbul’un en önemli toplu taşıma araçlarından biri. Vatandaşlar, 2022 Marmaray ücretlerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte detaylar!

Citroen C4'de 0.89 faiz kampanyası şimdi başladı! Citroen C4 fiyatları ne kadar? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Citroen C4'de 0.89 faiz kampanyası şimdi başladı! Citroen C4, akıcı hatları ve kompakt bir hatchback görünüşü ile SUV gücünü ve karakterini bir arada toplayan bir sürüş deneyimi sağlıyor. Peki, Citroen C4 fiyatları ne kadar? İşte 6 Temmuz 2022 Citroen C4 fiyat listesi...

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak? Ulaştırma Bakanı açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çalışmaların hız kesmeden devam ettiği hızlı tren hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki hangi yüksek hızlı tren hattı ne zaman açılacak? İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İBB yönetimi, geçmiş yıllarda beklenen düzeye ulaştırılamayan raylı sistemleri hızla geliştirmek için düğmeye bastı. İstanbul'da raylı sistemlerin uzunluğu 425 kilometreye ulaşacak. Peki hangi metro hattı ne zaman açılacak? İşte İstanbul'un açılacak metro hatları...

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

Dünden bugüne İstanbul'daki raylı sistem hatları!

Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı hangi tarihte açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu toplam kaç kilometre? İşte dünden bugüne İstanbul'daki raylı sistem hatları...

İstanbul Havalimanı metro hatlarında son durum ne?

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi 2 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'da durdurulan metro hatlarında son durum ne?

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da durdurulan metro hatlarının 371 milyon avroluk finans bulunarak tekrar inşaatlarına başlandığını belirtti.

Marmaray hatları ne zaman açılacak Haberi

Marmaray hatları ne zaman açılacak

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren banliyö hatlarının tamamlanması için yeni takvim belli oldu. İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme-Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi taahhüt etti. Proje tamamlandığında, banliyö hatları ile metro hatları Marmaray'a entegre edilmiş olacak.


Halkalı-Gebze arasında kesintisiz işletmeciliğe geçilecek. Halkalı’dan Gebze'ye seyahat süresi 105 dakikaya inecek.