29 / 03 / 2024

Marmaris Karacasöğüt imar durumu

Marmaris Karacasöğüt imar durumu

Kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris' in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi' ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi.

Ali Öztunç'tan Marmaris Kumlubük imar açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yaptığı açıklamada Marmaris Kumlubük’ün "imara açılarak 3 milyar TL'lik rant yaratıldığını" iddia etti...

Marmaris Söğüt'te imar barışı mağduriyeti!

İmar Barışında sürenin dolmasıyla beraber çelişkili kararlar alındı ve mağduriyetler yaşandı. Fırsat bu fırsat diyerek el altından otelindeki oda sayısını artıranlar, inşaat alanını yatay ve dikey olarak genişletenler, tarım arazilerini talan eden yaşların yanında kurular da yanıyor.

Beykoz'un imar plan notları yargıdan döndü!

Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde Hasan Başkaya ve 131 kişinin bir araya gelip açtığı imar planı notları davası yargıdan döndü...

İmar barışının bütçeye etkisi!

Bütçe açığının daha da büyümesini vergi dışı gelirlerdeki olağanüstü artış önledi. Yüzde 83 artan vergi dışı gelirler yılın ilk yarısında 44.7 milyar liradan 81.9 milyar liraya çıktı. Artışta bedelli askerlik, imar barışı gibi uygulamalar etkili...

Bütçeye imar barışı dopingi!

Cumhurbaşkanlığı’nın raporuna göre, imar barışı gelirlerinin etkisiyle 2018’de 97 milyar lira olarak beklenen genel bütçe vergi dışı gerçekleşmesi yüzde 40’lık artışla 136,5 milyar lira oldu.

Antalya’da imar barışına başvurular 151 bine ulaştı!

Antalya’da imar barışı uygulamasıyla oluşturulan ‘Yapı Kayıt Belgesi’ sayısı 151 bin 708’e denk geldi. Uygulamada başvurular alınmaya devam ederken son başvuru tarihi ise 15 Haziran olarak açıklandı.

Beşiktaş Türkali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Türkali Mahallesi, 313 ada, 19 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Kağıthane Yahya Kemal Tünel Projesi imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Tünel Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

Vatandaşın gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Bir vatandaşımızın kalbini kırmışsak, eğer onun gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa." dedi.

Marmaris Karacasöğüt imar durumu Haberi

Marmaris Karacasöğüt imar durumu

Muğla'nın büyükşehir olmasının ardından her türlü tasarrufu Muğla Çevre Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi'ne (MUÇEV) devredilen ve kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris'in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi'ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi. İhalenin ertelenme gerekçesi ise açıklanmadı. 


Ramazan ayına denk gelen 2006 yılı Ekim'inde Marmaris'in Bördübet Mevkisi'ndeki Golden Key Otel'e yerleşen dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatilini uzatarak Ramazan Bayramını da Marmaris'te geçirdi. 


Erdoğan, 30 kişilik bir grupla, temiz denizi, bol balığı ile ünlü Selimiye Köyü'nde Sardunya Restoran'a geldi. Restoranın iskelesine tekneden zorlukla inen Erdoğan, köyün 15 yıllık muhtarı Bayram Şahin'in dile getirdiği sıkıntılarda önceliği iskeleye tanıdı. 


Başbakan, Selimiye'ye iskele yapılması için ödenek çıkartılması talimatını verdi. Özel Çevre Fonu'ndan gönderilen 750 bin TL ödenek...