23 / 04 / 2024

Martı GYO açıklamaları

Martı GYO açıklamaları

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2018 gelir tablosunu yayınladı.

Martı GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. Martı GYO tarafından yapılan açıklama haberimizin içindeki ekte yer alıyor....

Martı GYO kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı için SPK'ya başvurdu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı ve esas sözleşme tadiline ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu başvurduğunu bildirdi...

Martı GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 6.2 milyar TL'yi aştı! 6 ayda yüzde 62,47 değerlendi! 

Martı GYO, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 30 Eylül 2023 itibarıyla toplpam değerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı GYO'nun payları 52.7 milyon TL'ye ulaştı!

Martı GYO'nun paylarından 100 bin adet 1,71-1,77 TL fiyat aralığından alım yapıldı. Yapılan alım ile Martı GYO A.Ş. (MRGYO) paylarında toplam 52 milyon 739 bin 998 TL nominal yüzde 47,95 paya ulaşıldı. 

Martı GYO'nun borçları yapılandırılacak! Flaş gelişme!

Denizbank'ın Martı Grubu'ndan 139 milyon dolarlık alacağıyla ilgili Martı GYO'dan yeni açıklama geldi. Şirket ve banka arasında ''Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi" imzalandı. 

Martı GYO'dan son dakika 'borç' açıklaması!   

Denizbank'ın Martı Grubu'ndan 139 milyon dolarlık alacağıyla ilgili Martı GYO'dan açıklama geldi....

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

Martı GYO'nun Çerkezköy'deki arsası 23.5 milyon TL'ye satıldı!

Martı GYO'nun Çerkezköy'de bulunan arsa niteliğindeki taşınmazları için 15 Kasım 2020 tarihinde taşınmazların açık artırması 23 milyon 581 bin TL bedel ile gerçekleşti. Satış bedeli şirketin T. İş Bankası A.Ş. kredi borcundan mahsup edilecek.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Martı GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Martı GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verildi.

Martı GYO'dan idari düzenlemenin iptali için ihalenin feshi davası!

Martı GYO, yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirket tarafından ihalenin feshi için dava açıldı. 

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

Martı GYO açıklamaları Haberi

Martı GYO açıklamaları

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 15 Mayıs 2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 2018 gelir tablosunu yayınladı.

Martı GYO ayrıntılı gelir tablosu için