24 / 04 / 2024

MASKİ Gördes

MASKİ Gördes

MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Çiğiller ve Karakeçili Mahalleleri’ne içme suyu şebeke ilavesi yapılırken, Kalemoğlu Mahallesi’nin de çalışmaların tamamlanmasının ardından içme suyu şebeke hattının yenileneceği belirtildi.

MASKİ, Gördes’te işlemleri devraldı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü Gördes’te de tahsilat işlemlerini devraldı

O ilde 21 adet iş yeri satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Manisa ili Gördes Belediyesi, Manisa ili, Gördes ilçesinde yer alan 21 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'daki 87 gayrimenkul satışa çıkıyor!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 87 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

MASKİ Gördes Haberi

MASKİ Gördes


MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahallelerde içme suyu şebeke hattı çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalarla Çiğiller ve Karakeçili Mahalleleri’ne içme suyu şebeke ilavesi yapılırken, Kalemoğlu Mahallesi’nin de çalışmaların tamamlanmasının ardından içme suyu şebeke hattının yenileneceği belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Gördes ilçesine bağlı Çiğiller ve Karakeçili Mahallerinde içme suyu şebeke ilave çalışmaları gerçekleştirdi. MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Çiğiller Mahallesi’ne bağlı Yassıalan mevkiine su temin etmek için 2 bin 800 metre içme suyu borusu döşendi. Bunun yanı sıra Karakeçili Mahallesi bağlantısı Tozlu’nun da içme suyunu rahatça kullanabilmesi için 900 metrelik bir şebeke ilave çalışması gerçekleştirdik” dedi. Kalemoğlu Mahallesi’ne bağlı Doğanyol mevkiini de kapsayacak bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Aytekin, 500 metrelik bir hatta...