23 / 04 / 2024

Maslak gökdelenleri

Maslak gökdelenleri

2004 yılında Mehmet Hattat, Maslak'ta İstanbul'un Eyfel'ini 150 milyon dolara dikecekmiş. Diamond of İstanbul adı verilen proje, Maslak'ta 12 dönüm arazi üzerinde yükselecekmiş ve 50 kat ve 200 metrenin üzerinde olacakmış.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

İzmir'de gökdelen inşaatları tam gaz!

İzmir, kamuoyunda zaman zaman yüksek binaların inşaatlarına ilişkin tartışmalarla gündeme geliyor. İzmir'de yer alan gökdelenlerin ve yeni süreçte hayata geçirilmesi planlananların listesi merak ediliyor. İşte İzmir2in gökdelenleri...

Diamond of İstanbul projesine İBB'den izin çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maslak’ta Hattat grubunun gökdelenleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan imar planlarına “yapılaşma değerleri çelişkili” olduğunu iddia ederek itiraz etti.

Dünyanın en uzun gökdelenleri!

Dünyanın en uzun gökdelenleri listesi inşaatları devam eden kulelerin tamamlanmasının ardından güncellendi. Dünyanın en uzun gökdelenleri listesinde bu yılda Burj Khalıfa birinci sırada yer aldı.

Dünyanın en pahalı 16 gökdeleni belli oldu! 

HowMuch tarafından dünyanın en pahalı gökdelenleri açıklandı. İşte dudak uçuklatan rakamlardaki fiyatlara inşa edilmiş devasa gökdelenler...

Maslak Oto Sanayi arsasına gökdelen geliyor!

Sarıyer Maslak’ta oto tamir atölyelerinin yer aldığı yaklaşık 7 dönümlük araziye gökdelen dikiliyor. 120 metrelik gökdelenin inşa edileceği parselde 37 yıldır içinde oto tamir atölyelerinin de bulunduğu 4 blok iş yeri vardı...

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

Maslak 1453 Emma görselleri!

Maslak 1453 Emma görselleri haberimizde yer alıyor. "Emma'dan son saniyede muhteşem bir blok" sloganı ile tanıtılan Maslak 1453 B3 blok Emma İnvestments tarafından satışa sunuldu.

Zeytinburnu 16/9 kuleleri yasallaştı!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan 16/9 kuleleri için mahkemeden ‘Tıraşlansın’ kararı çıkmıştı. 4. İdare Mahkemesi gökdelenleri yasallaştırdı ve gökdelenlerin tıraşlanma durumu ortadan kalktı. 

Dünyanın en yüksek gökdelenleri Çin'de!

Dünyayı yüksek bina furyası sardı. En çok gökdelen inşa eden ülke Çin oldu. Yüksek binalar sadece Asya ve Amerika'da değil, dünyanın neredeyse tüm metropollerinde bulunuyor.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Gökdelenleri yapay zekalı robotlar temizleyecek!

Tower Craft Genel Müdürü Aykut Bilici yaptığı açıklamada "Gökdelenlerin dış cephe temizliğinde kullanılmak üzere tasarlanan yapay zekaya sahip robot için ilk siparişlerimizi aldık." dedi

Maslak gökdelenleri Haberi

Maslak gökdelenleri



Hattat, İstanbul'un Eyfel'ini 150 milyon dolara dikecek


İşadamı Mehmet Hattat, İstanbul-Maslak'ta dünyanın en büyük 100 binası arasına girecek projeye start verdi. Hattat binaya 150 milyon dolar harcayacak. 


HEMA Endüstri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, Maslak'ta 12 dönüm arazi üzerinde İstanbul'un en yüksek binasını dikmeye hazırlanıyor. Hattat, Başbakan Erdoğan'ın da İstanbul konusunda işadamlarına verdiği öneriler doğrultusunda Türkiye'de ilk defa uygulanacak olan yüksek katlı çelik konstrüksiyon olarak planladığı ''Dünya Ticaret, Turizm, Kültür ve Kongre Merkezi'' projesini uygulamaya karar verdiğini açıkladı. Mehmet Hattat, İstanbul'un Eyfel'i olarak nitelendirdiği projesiyle ilgili açıklamasını önceki akşam Yeniköy'deki yalısında bir seminer için İstanbul'da bulunan İngiliz, Amerikalı, İspanyol ve...