19 / 04 / 2024

Mavi Project Gayrimenkul adres

Mavi Project Gayrimenkul adres

Mavi Project Gayrimenkul Sanayi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şen tarafından kuruldu.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde Besli tarafından kuruldu.

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

Mavi Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Pouyandeh Shahsavarıan tarafından kuruldu.

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Başköy tarafından kuruldu.

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hamide Yıldız Karaman tarafından kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Mavi Project Gayrimenkul adres Haberi

Mavi Project Gayrimenkul adres

Mavi Project Gayrimenkul Sanayi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şen tarafından kuruldu.

Mavi Project Gayrimenkul Sanayi Ve Pazarlama Anonim Şirketi konusu:
Gayrimenkul : a) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c) Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İnşaat :...