26 / 04 / 2024

Mavişehir Modern nerede

Mavişehir Modern nerede

20 Eylül 2014 tarihinde, lansmana özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkan Gergül İnşaat' ın Mavişehir' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4' te iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı.

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi!

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede en düşük fiyat 562 bin TL olarak belirlendi.

Ataşehir Modern nerede? İşte konum!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde daire fiyatları 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Mart 2021 yılında yapılması hedefleniyor..  

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın yatırımı olan, özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, akılcı, işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan MODDA Mavişehir'de, konut sahipleri huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Mavişehir Modern 4'te iki günlük lansman süresinde konutların yarısı satıldı!

Gergül İnşaat ' ın Mavişehir ' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4 ' te, 20 Eylül' de yapılan iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı...

Mavişehir Modern 4 Evleri 'nin yüzde 48'i satıldı!

Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin "İstek ve talepleri belirledik. Bölgeye değer katacak projeyi oluşturduk. Mavişehir Modern kalitesini tercih edenler her zaman kazandı ve kazanmaya devam edecek" dedi.

Mavişehir Modern 4'ün yarısı satıldı!

Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin "İstek ve talepleri belirledik. Bölgeye değer katacak projeyi oluşturduk. Mavişehir Modern kalitesini tercih edenler her zaman kazandı ve kazanmaya devam edecek" dedi.

Mavişehir Modern nerede Haberi

Mavişehir Modern nerede

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin “ İstek ve talepleri belirledik. Bölgeye değer katacak projeyi oluşturduk. Mavişehir Modern kalitesini tercih edenler her zaman kazandı ve kazanmaya devam edecek. “ Sözde değil özde anahtar teslim anlayışı” ile çıktığımız yolculuğumuzda kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiğimiz projelerimizi zamanından önce ve eksiksiz teslim ederek hayata geçirmenin gururunu yaşıyor ve ilk günkü heyecan ile çalışmanın sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Gösterilen yoğun ilgiden ve bize verilen değerden dolayı İzmirlilere ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Verilen değere layık olmak için var gücümüzle çalışmaya ve şimdi de Mavişehir Modern4 projemizle beklentilere değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.


Beklentileri en üst seviyede karşılamak amacıyla, tamamen tüketici talepleri doğrultusunda tasarlanan ve yapımına başlanan Mavişehir Modern4 projesi 30 Haziran 2016 tarihinde teslim...