19 / 04 / 2024

mazot zam

mazot zam

Akaryakıt fiyatları artan dolar yüzünden yeni zamlarla yine cep yakacak. Eşel mobil sisteminin kaldırıldığı günden beri litresi 25 liraya doğru giden benzine 11 Mayıs Çarşamba'dan geçerli olacak şekilde 1 lira 12 kuruş zam gelecek.

Mazota bu geceden itibaren zam geliyor! Sosyal medyada dolaşan 'gizli zam' iddiası gündemi salladı

Savaşın etkisiyle brent petrol yükseliş trendini sürdürüyor. Yükseliş Türkiye'de anında zam olarak pompaya yansıyor. Bu geceden itibaren motorine yüksek zam geleceği iddia edildi. Zam 2 liraya yakın olacak! Mazota zam haberinden sonra sosyal medyada dile getirilen iddialar gündeme oturdu.

Akaryakıt fiyatlarına rekor zam kapıda! Benzin ay sonunda 28 TL mi olacak?

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar gündemden düşmüyor. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik EPGİS tarafından duyuruluyor. 10 Mart'ta pompa fiyatlarına yansıtılacak olan benzin ve motorin zammı iptal edildi. Peki, akaryakıta yeniden zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

Brent petrolde tahminler yükseldi: Benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Brent petrolde fiyat tahminini yükseltti. Peki benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Total 26 Şubat 2024 fiyat listesi...

Benzin, mazot ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Akaryakıt alacaklar hemen bu fiyatlara bakın!

Milyonlarca sürücü son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları ile yeni zam haberi olup olmadığını araştırıyor. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 22 Eylül 2023 fiyat listesi...

Son Dakika benzin, motorin, LPG için zam veya indirim var mı? Hemen 26 Ağustos 2023 güncel fiyatlara göz atın!

Mazot ve benzin fiyatı brent petrol tarafındaki dalgalanmalar ve dolar/TL kurunun hareketleri ile yön buluyor. Peki, Bugün benzin, motorin, LPG için zam, indirim var mı? 

Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorine zam! İkinci kez iptal edilmesi bekleniyor

Araç sahipleri benzin fiyatı kaç TL oldu? Motorin ne kadar? sorularına yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Güncel mazot ve benzin fiyatı için bu geceden itibaren zam yapılmasının öngörüldüğü belirtildi.

Rüya sona erdi! Akaryakıta yeniden zam geliyor!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren akaryakıta zam haberi geldi. Motorin grubuna zam geliyor. 2 Aralık 2022 Cuma Ankara, İzmir, İstanbul motorin (mazot) ve benzin fiyatı ne kadar?

Motorine bu gece 1 lira 39 kuruş zam geliyor! 6 günde 4'üncü zam! Opet, PO, BP 10 Ekim 2022 fiyat listesi!

Benzin ve mazot fiyatı (motorin) üzerinde etkili olan Brent petroldeki yükselişler akaryakıta zam olarak yansıyor. Geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha ekleniyor. Motorine bu gece zam geliyor. İşte ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! İndirim geliyor! Mazot 7 TL, Benzin 9 TL olabilir!

Mazot ve benzin fiyatlarında son senelerde yaşanan artış araç sahiplerini oldukça zora soktu. Fakat bu kez zam değil indirim konuşuluyor. Üstelik öyle böyle bir indirim değil! İşte detaylar...

Benzine bu geceden itibaren zam kararı iptal edildi! Benzin 6 Temmuz'da kaç liradan satılacak?

Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak olan sürücülerin merakla beklediği benzin mazot ve LPG'ye indirim haberi yerine zam haberi gelmişti. Gelen son dakika bilgisine göre zm iptal edildi. Peki benzin mazot ve LPG kaç liradan satılacak.

Motorine büyük zam sonrası piyasada dolaşan bomba iddia

FED faiz kararını açıkladı dolar vites yükseltip yeniden 17,24 seviyene yükseldi olan yine motorine oldu. Motorine geleceği söylenen büyük zam FED'in açıklamasından sonra duyuruldu. Mazot zammından sonra piyasada bomba bir iddia gündeme getirildi.

Son Dakika! Mazot ve benzine 1 Haziran'da dev zam haberi! Rakamlar ve açıklayan şaşkına çevirdi

AB ülkelerinin Rusya'dan petrol ithalatını yüzde 90 oranında azaltacağını açıklamasının ardında küresel piyasalarda değeri artan petrol Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını vurdu. Motorin ve benzine 1 Haziran itibarıyla devasa zam geliyor. Haberi milletvekili açıkladı.

Zam üstüne zam geldi! Akaryakıt el yakıyor! İşte 17 Nisan benzin ve mazot güncel fiyat listesi

Dünya piyasalarında gerçekleşen brent petroldeki düşüşle Nisan ayında indirim gelen motorine dün gece yeniden zam uygulandı. Araç sahiplerinin ve çiftçilerin yakından izlediği motorin fiyatlarına 1,79 TL zamlandı. Araç sahiplerini gözü güncel akaryakıt fiyat listelerinde... İşte 17 Nisan benzin ve m

Taksiye uçuk zam tehdidi! Bu fiyatlara kontak açılmaz dediler ve...

Artan mazot fiyatları yüzünden İstanbul'da toplu taşıma her an krize girebilir. İETT'nin zam teklifinin reddedilmesinin ardından taksicilerin taksimetreye yüzde 50 zam talebi de geri çevrildi.

İETT'nin akbillere istediği zam sonrası bir geçişin fiyatı belli oldu

İETT, akbillere zam yapmak için bastırıyor. Artan mazot maliyetleri ve personel girdileri yüzünden İETT zam yapmanın kaçnılmaz olduğunu aksi halde şirketin batacağını savunuyor.

mazot zam Haberi

mazot zam

Dolar 15 lirayı aştı akaryakıt fiyatları yeniden zamlanacak. Enflasyonist etkileri önlemek ve tüketiciyi desteklemek amacıyla 14.05.2018 tarihinden 2021 sonuna kadar uygulanan eşel-mobil sistemi kademeli olarak sonlandırıldı. Eşel mobil sistemi kaldırılınca benzine gelen zamlar anında pompaya yansıdı.

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden üretimde düşüşler görülen brent petrol yüzünden benzin ve motorin fiyatlarına zam üstüne zam geldi. Doların da son dönemde yükselişe geçmesiyle benzine yeni zam gündeme geldi.

Benzinin litresinde 11 Mayıs Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 1 lira 12 kuruş artış olacak.

TÜPRAŞ ZAMLARDAN KARLI ÇIKTI

Tüpraş, yukarı yönlü hareket eden akaryakıttaki yüksek kâr marjları ve Brent ham petrol fiyatındaki artışa bağlı oluşan stok karının etkisiyle yılın ilk çeyreğinde 896 milyon lira net kar elde etti.

Akaryakıttaki fiyat değişimlerini resmi olarak açıklayan EPGİS, EPDK'nın suç duyurusunda bulunması nedeniyle sosyal medya hesabından zam ve indirim...