29 / 03 / 2024

MCI organizasyon türkiye pazarı

MCI organizasyon türkiye pazarı

Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 organizasyonu bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından gerçekleştirilecek organizasyon için 36 model aday gösterildi...

 Kanada’dan Türkiye çıkarması!

Geniş katılımlı Kanadalı ticari bir heyet Türkiye’ye geldi. Bu organizasyon Justin Trudeau’nun Kanada Başbakanı seçildiği 2015’ten bu yana, iki ülke arasında en önemli ticari toplantı özelliğini taşıyor. 

Dünyada 50'ye yakın Türkiye Ticaret Merkezi açılacak!

TİM iştiraki olan TİM Tanıtım Organizasyon İç ve Dış Ticaret AŞ (TİM A.Ş.) Üst Yöneticisi (CEO) Bahadır Öztanyel, kısa ve orta vadede dünya çapında 50'ye yakın Türkiye Ticaret Merkezi'nin açılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Gayrimenkul temsilcileri: Körfez, Türkiye’ye güveniyor!

Dubai Cityscape Global’e bu yıl 26’sı Türk 272 firma katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasındaki ilk yurtdışı organizasyon olan fuarda, Türk şirketleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Körfez yatırımcısı da Türkiye’ye güven duyduğunu belirtti.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın gayrimenkul danışmanlarına ve brokerlara yönelik düzenlediği en büyük organizasyon olan Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi, görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Cargill 19 ülkeye Türkiye üzerinden hizmet verecek!

Cargill, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki 19 ülkeye Türkiye'den hizmet verecek. Bölgedeki organizasyon İstanbul başta olmak üzere Dubai, Kazablanka, Cezayir ve Kahire'deki 5 merkez aracılığıyla yürütülecek

MCI, Türkiye pazarına girdi!

Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Türkiye GRİ 2014'ün ana sponsoru Bio İstanbul oldu!

'Bio İstanbul', Türkiye GRİ 2014 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. Organizasyon gayrimenkul sektörüne yön veren üst düzey yöneticilerin katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Ceylan İntercontinental Otel'de gerçekleştirilecek.

Türkiye, turizmde 28 oscar aldı!

Turizm sektörünün 'Oscar'ı olarak bilinen Dünya Seyahat Ödülleri'nde (World Travel Awards) Türkiye 28 ödül aldı. Avrupa çapında 57 ülke ve 500 organizasyon, 76 kategoride ödülü kapmak için yarıştı...

Coldwell Banker, Franchise Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Sentez Uluslararası Fuar Organizasyon tarafından 14-17 Nisan'da düzenlenecek fuarda, Coldwell Banker Türkiye bayilik ve franchise veren yerli ve yabancı çok sayıda firma ile biraraya gelecek...

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

MCI organizasyon türkiye pazarı Haberi

MCI organizasyon türkiye pazarı


Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. Girişimciler Barış Kahrıman, Ufuk Tümer ve Koray Tuncer ile Türkiye’de şirket ve dernek organizasyonlarına yeni bakış açısı getirmeye hazırlanan MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Küresel çapta hizmet veren iletişim, etkinlik ve organizasyon şirketi MCI’ın, Hindistan, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde yer alan kuruluşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve güçlü şekilde sürdürmek amacıyla kurduğu MCI Türkiye ile bu piyasada büyük ölçekli kongre ve organizasyonlar düzenlemek, hizmet çeşitliliğinin artırıldığı etkinliklerle hedefe daha kolay ulaşılması planlanıyor.

56’ıncı şubelerini Türkiye’de açan MCI’la vizyonlarının kesiştiğini bildiren MCI Türkiye Genel Müdürü Barış Kahrıman, yerel piyasaya ilişkin bilgi birikimi ve güçlü bağlantıları ile MCI’ın küresel deneyimi, iyi...