29 / 03 / 2024

mecidiyeköy likör fabrikası toki

mecidiyeköy likör fabrikası toki

Taşyapı ve Eren Talu'nun kule projeleriyle çekim merkezi haline gelen Mecidiyeköy'de rekabet, mart ayına kadar ihaleye çıkacak eski likör fabrikası ile iyice kızıştı.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında ilk test sürüşü yapıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı'ndaki ilk test sürüşü yapıldı.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı!

İstanbul'un ikinci sürücüsüz metrosu Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’da yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ile Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattında test sürüşleri yarın itibariyle başlıyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatına başladı.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

mecidiyeköy likör fabrikası toki Haberi

mecidiyeköy likör fabrikası toki

50 kata kadar çıkan kuleleriyle İstanbul'un 'İkinci Manhattan'ı olan Mecidiyeköy'de 2010 yılında metrekareye 10 bin Euro'luk satış bedellerine ulaşılabileceği ileri sürülüyor.


ÖNÜMÜZDEKİ yıl 250 bin yeni konuta ihtiyacı olan 16 milyonluk İstanbul'da peş peşe devreye giren gayrimenkul yatırımları Mecidiyeköy ve Şişli'nin de çekim merkezi haline gelmesini sağladı. Taşyapı, Astaş ve Eren Talu'nun kule projeleriyle hareketlenen bölgede, TOKİ'ye devredilen likör fabrikasının da 2008 şubat-mart gibi ihaleye çıkması bekleniyor. 28 ile 50 arasında değişen yüksek katlı yeni projeleriyle Maslak'tan sonra İstanbul'un 'İkinci Manhattan'ı olma yolunda ilerleyen Mecidiyeköy'de, bu projelerin yatırım bedeli 1 milyar Euro'yu buluyor. 4-6 bin Euro olan konut metrekre fiyatlarının 2010'da 10 bin Euro'ya ulaşması bekleniyor.


DÖRT PROJE: Astaş...