19 / 04 / 2024

mecidiyeköy quasar istanbul teslim tarihi

mecidiyeköy quasar istanbul teslim tarihi

Mecidiyeköy Quasar İstanbul teslim tarihi olarak 2015 senesi olarak planlanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin alanları 116 metrekareden başlıyor ve de 518 metrekareye kadar yükseliyor

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Mecidiyeköy'de inşa ediliyor olan Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolardan başlayarak değişiyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme planı kapsamında konutların fiyatları ile uygulanan ödeme planı haberimizde yer alıyor

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Quasar Mecidiyeköy Evleri'nin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Quasar İstanbul Rezidans iletişim!

Viatrans - Meydanbey ortaklığı girişim ile yükselen Quasar İstanbul Rezidans iletişim, adres ve ulaşım detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

mecidiyeköy quasar istanbul teslim tarihi Haberi

mecidiyeköy quasar istanbul teslim tarihi

Quasar İstanbul projesi Mecidiyeköy'de inşa ediliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul teslim tarihi kısmından önce projeden önce projeden bahsedelim. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi, Viatrans ve Meydanbey ortaklığıyla yükseliyor. Quasar İstanbul Rezidans projesi 2 blok halinde yükseliyor.


189 bin 620 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Quasar İstanbul Şişli satış fiyatları metrekare birim olarak 6 bin 600 dolardan başlıyor.




Mecidiyeköy Quasar İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık daire alanları 116 ile 518 metrekare arasında değişiyor. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul teslim tarihi!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul Rezidans adres: Büyükdere Cad. No: 76 Eski...