20 / 04 / 2024

Mecidiyeköy yol çalışmaları 2015

Mecidiyeköy yol çalışmaları 2015

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bugün bakım ve onarım çalışması başlatıyor. Çalışma nedeniyle bugün E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Kanal İstanbul'a yönelik çalışmalar mecliste konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kanal İstanbul Projesine yönelik çalışmaları sordu. Tarhan sorularının Bakan Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Taş duvarları, ahşap bezemeleri ve kırman örtüsüyle sivil mimarinin önemli örneklerinden kabul edilen Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Mecidiyeköy yol çalışmaları 2015 Haberi

Mecidiyeköy yol çalışmaları 2015

İstanbul Büyükşehir Belediyesince Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde gerçekleştirilecek bakım-onarım çalışması nedeniyle bugün E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım, onarım ve derz yenileme çalışmaları yapılacak. E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları, ilk etapta Boğaziçi Köprüsü-Topkapı yönünde gerçekleşecek. 10 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar, 20 Ağustos'ta tamamlanacak.


İkinci etap çalışmaları, 20-30 Ağustos'ta Topkapı-Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak. Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergahında yapılacak.


Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar, trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında gerçekleşecek.


Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı, geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı'ndan...