23 / 04 / 2024

Medicana Ataşehir Hastanesi

Medicana Ataşehir Hastanesi

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Romanya, Mersin Şehir Hastanesi’ne talip oldu!

Türkiye'de şehir hastanesi atağı devam ediyor. Romanya Ekonomi Bakanı, Mersin Şehir Hastanesi’nin bir örneğinin kendi ülkelerinde inşa edilmesi için talepte bulunduklarını açıkladı.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Ataşehir Memorial Hastanesi'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ataşehir’deki Memorial Hastanesi’nin iki binasının kaçak katlarına ilişkin planı, İstanbul 2. İdare Mahkemesi hukuka aykırı buldu ve yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Hisar Evleri Ataşehir'de nerede

Hisar Evleri, Vizyon İnşaat'ın Ataşehir'de hayata geçirdiği projesi... Ataşehir Hisar Evleri, Avicenna Hastanesi'ne 600 metre, Eren Tıp Merkezi'ne 400 metre, Kadıköy Şifa Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi'ne ve TEM'e 1 kilometre, E-5'e ise 2 kilometre uzakl

Ataşehir Belediyesi FSM Devlet Hastanesi'ni yeniledi!

Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini veren Ataşehir Belediyesi ilçedeki sağlık ve eğitim kurumlarının daha iyi hizmet verebilmesini sağlamak için onlara daha fazla el uzatıyor

Medicana Ataşehir Hastanesi Haberi

Medicana Ataşehir Hastanesi

Türkiye'nin dört bir yanında, sağlık alanında profesyonel olarak uzun yıllardır hizmet veren Medicana Sağlık Grubu, 14'üncü hastanesi Medicana Ataşehir için 95 milyon dolarlık bir yatırıma imza attı.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Sağlık Grubu'nun pandemi döneminde yaptığı yatırımların toplam maliyeti 200 milyon doları aştı. Grup, kısa dönem yatırım planlamasında İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane...