28 / 03 / 2024

Medicana Grubu sağık projeleri

Medicana Grubu sağık projeleri

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, sağlığın yanı sıra şimdi de eğitim sektörüne girdi. Bu yıl iki okulla sektöre adım atan Bozkurt’un hedefi 50 okul ve bir üniversite açmak..

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Schafer tost makinelerinde kaçırılmayacak fırsatlar! İşte 26 Eylül Schafer fiyat listesi 

Ev tekstili, mutfak, sofra grubu ve küçük ev aletleriyle evinizin her odasına çözüm üreten Schafer tost ve waffle makinelerinde kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla tüketiciye sunuyor. İşte Schafer ürünlerin fiyat listesi  

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Saçık tarafından kuruldu.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Fenerbahçe’den 40 milyon TL’lik satış!

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan 8 villa ve 1 lüks dairenin üzerindeki temlikler, Medicana Grubu'nca kaldırıldı. Emlak satışıyla birlikte kasaya yaklaşık 40 milyon TL sıcak para girdi.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Medicana Grubu sağık projeleri Haberi

Medicana Grubu sağık projeleri

Para Dergisi'nden İdriz Çokal Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj.. 

MEDİCANA Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt’un çok ilginç bir hikayesi var. Sıfırdan zirveye çıkan bir başarı öyküsü. Bugün, 1 milyar TL’lik ciroya sahip olan Medicana Sağlık Grubu’nun kaptan köşkünde. Sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurtiçinde büyümesini sürdürürken yurtdışında da hastane yatırımlarına başladı. İlk yurtdışı hastanesini de Hırvatistan’da açacak. Bugünlerde kendisi bambaşka bir heyecan yaşıyor. Yıllardır sağlık sektöründe yatırım yaptıktan sonra eğitim sektörüne de giriş yaptı. MBA (Medicana Bilimler Akademisi) adıyla ilköğretim okulları açacak. Bu öğretim yılında biri Ankara’da diğeri İstanbul’da iki okulla başlıyor. Dr. Hüseyin Bozkurt ile Medicana Sağlık Grubu’nun İstanbul Beylikdüzü’ndeki merkezinde buluştuk...

1-) Medicana Sağlık Grubu'nun...