27 / 04 / 2024

medikule

medikule

Medikule iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Bahçeşehir'de yer alan Medikule Bahçeşehir projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans!

Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans birimi olarak yükselen Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans 2 blok halinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Medikule örnek daire!

Medikule örnek daire resimlerinde salon, mutfak ve yatak odası görselleri bulunuyor. Medikule İstanbul Başakşehir'de Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans etabı olarak inşa ediliyor. Medikule İstanbul daire fiyatları 172 bin TL'den başlıyor...

Medikule İstanbul fiyatlar!

Bahçetepe İstanbul projesinin etabı olarak yükselen Medikule İstanbul fiyatlar için haberimizi okumanız yeterli...

Seattle İnşaat Dizayn Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seattle İnşaat Dizayn Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Moghıth Jamal Eddın tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Başakşehir, Olimpiyat Bulvarı Bahçetepe İstanbul Projesi Medikule F1 Blok'ta kuruldu!

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyatları!

2 blok halinde yükselen İstanbul Medikule Rezidans projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Medikule Rezidans fiyatları!

Başakşehir Medikule Rezidans fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Makro İnşaat ve Akyapı imzası ile hayata geçirilen proje 2 bloktan meydana geliyor.

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans teslim tarihi!

Medikule Rezidans'ta daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor. İşte Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans teslim tarihi...

Emlak Çadırı yoğun ilgi görüyor!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı 2015 Müzayedesi başladı!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı müzayedesi bugün gerçekleşiyor!149 bin TL'ye ofis!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de saat 10:00'da gerçekleşecek. Projede 220 adet daire satışa çıkacak.

Emlak Çadırı müzayedesi!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de gerçekleşecek. Müzayede 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları!

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Emlak Çadırı 2015 'te yer alan 220 adet ev Medikule İstanbul Rezidans ‘ta bulunuyor.

Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi!

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de düzenlenecek. Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 adet konut ile birlikte dükkan ve ofisler de satışa sunulacak.

Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan evler Medikule İstanbul’da yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

medikule Haberi

medikule


Medikule projesi Makro İnşaat, Akyapı,  Emlak Konut GYO ortaklığıyla inşa ediliyor. Proje  İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor.


Medikule iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Medikule iletişim bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


1,476 daireden oluşan Medikule 2 adet rezidans kulesi şeklinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans'ın sosyal olanakları arasında sauna, dinlenme alanları, fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Medikule nerede?

Medikule projesi adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Medikule iletişim:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: