05 / 05 / 2024

medya Tago Mimarlık

medya Tago Mimarlık

İletişim Media’nın müşterileri arasına Tago Mimarlık da katıldı...

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Koca tarafından kuruldu.

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından kuruldu. 

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Tago Mimarlık Maldivler’de proje yapıyor!

Maldivler'de proje yapan Tago Mimarlık 22 yıllık bir geçmişe sahip. Gökhan Aktan Altuğ, "Yılda 1 milyon metrekarelik proje üstleniyoruz." dedi.

DRS Mimarlık ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

DRS Mimarlık ve Medya Anonim Şirketi Aziz Civelek ve Onur Durası ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sancaklar Camii belgeseli Prag Mimarlık Haftası'nda gösterildi!

Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA - Emre Arolat Architects, Buyükçekmece'deki Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı.

İstanbulum Mimarlık Medya Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbulum Mimarlık Medya Anonim Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 11 Eylül 2013 tarihinde Önder Kavalcı ve Derya Arslan tarafından İçerenköy Ataşehir İstanbul adresinde kuruldu...

medya Tago Mimarlık Haberi

medya Tago Mimarlık

Yüksek katlı ve karma yapılar konusunda uzman olan Tago Mimarlık, İletişim Media ile çalışma kararı aldı. Farklı sektörlerden firmalara stratejik danışmanlık, kurumsal itibar yönetimi ve pazarlamaya yönelik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İletişim Media’nın müşterileri arasında Makro İnşaat, 216 Yapı, Denge Yapı, Semerkand Yapı, Kayseri Park AVM, Arena Park AVM, IBC Solar, Moted ve Urza Restaurant...