25 / 04 / 2024

Mega Aquapark antalya

Mega Aquapark antalya

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

9 bin kişinin yaşadığı Sur Yapı Antalya'da teslimler tam gaz devam ediyor!

Sur Yapı, Antalya'da şu ana kadar 2 bin 500 daire sahibiyle buluştu, 9 bin kişi şu anda mega projede yaşıyor ve teslimatlar devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Antalya mega projelerle değer kazanıyor!

Antalya, nüfus büyümesine paralel olarak kentsel gelişme sürecini de son yıllarda hızlandırdı. Antalya mega projelerle değer kazanıyor..

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Amara Dolce Vita’ya Mega Aquapark geliyor!

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Mega projeler Antalya'yı uçuracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek projelerin startını verdi. Projeler Antalya’nın marka değerini arttıracak.

Antalya'nın mega projelerinde çalışmalar sürüyor!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel,'' iddialı 3 proje ile Antalya’ya yeni bir görünüm kazandırırken, ekonomiyi de canlandırmayı hedefliyor'' dedi.

Antalya Pal City 2 ile mega lüks bir yaşam!

Döşemealtı bölgesinde yapımına devam edilen Pal City 2 Vali Konakları, tarihi mimarisinin yanı sıra Antalya'nın en donanımlı sosyal tesisli sitesi olarak da dikkat çekiyor.

Antalya'nın mega projeleri yükseliyor!

Büyükşehir Belediyesi Antalya'nın bir ucundan diğer ucuna şehrin yıllardır hasretini çektiği hizmetleri kazandırırken diğer yandan da geleceğin Antalya'sını inşa ediyor.

Mega Aquapark antalya Haberi

Mega Aquapark antalya

Antalya turizminin en görkemli çocuk ve aile konseptine yönelik projeleri arasında yer alması planlanan  Mega Aquapark, deneyimli firmalardan Polgün Aquapark tarafından dizayn ve inşa edilecek.  

Mega Aquapark projesinin 4,5 milyon liraya mal olması ve 2018 yaz turizmine yetiştirilmesi hedefleniyor. Amara Dolce Vita Luxury’de çocuklu aileler için “Pirates of Olympus / Olimpos’un Korsanları” adlı Mega bir Aquapark inşa ediliyor.

Aquapark’ta 1500 metrekarelik büyük bir havuz bulunuyor. Aquapark’ta toplam 4000 metrekarelik aktivite alanı içinde ana havuz alanı dışında, çeşitli su oyunlarının olduğu  “Splash Zone”, yalnızca 1-4 yaşında olan minik misafirler için özel tasarlanan “Baby Pool”, yiyecek-içecek köşeleri ve Mini Club aktiviteleri de...