26 / 04 / 2024

Mega Polietilen arıtma tesisi

Mega Polietilen arıtma tesisi

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

İsmail Doğdu Edremit Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Edremit Belediyeler Birliği (EBB) tarafından işletilen arıtma tesisinde, Birlik Başkanı İsmail Doğdu ve BASKİ Edremit Bölge Müdürü Ali Enisi İsparta incelemelerde bulunurken, tesisin sorunsuz olarak çalıştığı açıklandı.

Salih Gökçe : Akdeniz Arıtma Tesisi 2 ay içinde çözülecek!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sinekle mücadele, Akdeniz Arıtma Tesisi, Yaban Hayatı, Mania Planı ve Çukurova'daki dava konusu arsalar görüşüldü. Meclisi İMO'nun ilgili komisyonu da izledi

Çaycuma Atıksu Arıtma Tesisi'nde deneme çalışması yapılacak!

Zonguldak Çaycuma Atıksu Arıtma Tesisi 'nde yakın bir zamanda deneme çalışmasına başlanacak. Çaycuma Atıksu Arıtma Tesisi'nin verimli çalışabilmesi için kanalizasyon sistemine atıksu haricinde başkaca su karışmaması gerekiyor.

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacak mı?

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisinin yapılmasıyla ilgili Haziran sonu haberler çıkmıştı. Ancak başlatılan imza kampanyasıyla Çanakkale Valiliği de devreye girdi ve konuyu Bakanlığa iletti...

Kütahya arıtma tesisi Kasım ayında açılacak!

Çevre sorunlarını ile boğuşan Kütahya'nın turistik ilçesi Simav, inşaat çalışmaları hızla devam eden Biyolojik Arıtma Tesisi ile yakında hayat bulacak. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, tesisi Kasım ayında hizmete açacaklarını söyledi.

Ak Gıda 8 milyonluk yeni arıtma tesisi kurdu!

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

Mega Polietilen arıtma tesisi Haberi

Mega Polietilen arıtma tesisi

Türkiye'de önemli atılımlar gerçekleştiren Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi hayata geçirdi. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, ilk etapta 600 kişiye istihdam sunarak bölgenin ekonomisine ve halkına can suyu olacaklarına dikkat çekti. 

'Yatırım, üretim ve istihdam' sloganıyla yola çıkan Mega Polietilen Köpük Sanayi ve Ticaret A.Ş., Adıyaman Besni Organize Sanayi Bölgesi'nde, üretim üssü olacak dev bir entegre tesisi inşa etti. 

600 KİŞİYE İSTİHDAM

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, ilk etapta 600 kişiye istihdam sunarak bölgenin ekonomisine ve halkına can suyu olacaklarına dikkat çekti. Özhan, bölgede hayata geçirdikleri dev entegre tesislekoronavirüs salgınının ardından gerek Avrupa'da gerek dünyada ortaya çıkan tedarik gereksiniminin önemli bir bölümünün buradan karşılanacağının altını çizdi. 

AVRUPA'NIN ÜRETİM ÜSSÜ OLACAK

Özhan ayrıca, Kovid-19 salgını sonrasında Türkiye'nin...