26 / 04 / 2024

Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanefi Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aslan tarafından kuruldu.

Koronavirüs salgını, prefabrik çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyadaki dengeleri alt üst eden koronavirüs salgını prefabrik çelik binalara talebi artırdı...

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Yavuzhan Yapı İnşaat Çelik Kapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzhan Yapı İnşaat Çelik Kapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Apaydın tarafından kuruldu. 

CHH İnşaat Çelik Konstrüksiyon Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CHH İnşaat Çelik Konstrüksiyon Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çoskun Halil Hoşver  tarafından kuruldu.

Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanefi Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu. 


Mehak İnşaat Çelik Konstrüksiyon İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...