26 / 04 / 2024

Mehmet Aldırmaz

Mehmet Aldırmaz

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, dün itibari ile görevinden ayrıldı...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Özhaseki mazbatasını aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri adliyesinde mazbatasını aldı...

Mehmet Aydın Uruguay'da zenginlerin yaşadığı siteden ev aldı!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın geçen sene Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Zekai Kafaoğlu, Mehmet Özhaseki'den destek istedi!

Balıkesir'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İşte Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planları!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planlarını kalem aldı. İşte o yazı...

Mehmet Aldırmaz Haberi

Mehmet Aldırmaz

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri yöneticisi atanması hakkında açıklama yaptı.


Akfen GYO'nun yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, 31 Ocak 2018 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 


Akfen GYO'dan ayrılan Hüseyin Yılmaz'ın görev ve yetkilerinin iptaline, yerine Akfen GYO'nun çalışanı Mehmet Aldırmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi" olarak atanmasına, kendisinin doğrudan Akfen GYO'nun Genel Müdürüne bağlı olarak görev yapmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın, Hüseyin Yılmaz'ın görev süresini tamamlamak üzere Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine karar verildi.  


Akfen GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz'ın Şirketimizden 31.01.2018 tarihi itibarıyla ayrılmış olması sebebiyle Yönetim Kurulumuz'un 31.01.2018 tarihli toplantısında:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11.maddesi kapsamında; 

  
1.  Şirketimizden ayrılan Hüseyin...