25 / 04 / 2024

Mehmet Ali Akgül

Mehmet Ali Akgül

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "ferdi mülkiyete geçen kooperatifte üyelerin şahsi sorumluluğu olmayacağı" yönünde karar verdi.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ali Erbil: Kiralarla geçiniyorum!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla zor zamanlar geçiren şovmen Mehmet Ali Erbil, kira ödemeleriyle geçindiğini dile getirdi.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ferhat Akgül tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Mehmet Ali Uyanık Denizli'deki arsasını okul için bağışladı!

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık, Denizli'deki 1 milyon 700 bin liralık arazisini okul yapımı için bağışladı. 62 yıllık arsasının gelirini bağışlamak için Denizli Valiliğinde protokol imzalandı.

Ali Özgül: Emlakçılık düzenlemesi yasalaşmalı!

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, emlakçılık düzenlemesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Özgül, düzenlemenin yasalaşması halinde herkesin emlakçılık yapamayacağını söyledi.

Mehmet Ali Akben: Moody's'in açıklaması kasıtlı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türk bankacılık sektörüne yönelik değerlendirmelerine ilişkin açıklama yaptı.

Mehmet Ali Akgül Haberi

Mehmet Ali Akgül


Kararda, "1163 sayılı Kooperatifler Kanunu'nun, 28'nci maddesine, Kooperatif Anasözleşmesinin 20 ve 21. maddelerine rağmen, ferdi mülkiyete geçilen kooperatif ortaklarının taşınmazlarının tapu kayıtlarının her birinin üzerine, ayrı ayrı iflas şehri konulması yerinde görülmemiştir" denildi.


Yargıtay'ın bu kararı, Adana'da bir kooperatifden aldıkları konutları 3 yıl sonra kooperatif borcu nedeniyle kaybetmekle karşı karşıya kalan 60 kooperatif üyesinin gayrimenkulleri üzerindeki haciz işleminin kaldırılmasını sağladı.


Kooperatif üyelerinin avukatın Mehmet Ali Akgül, yaptığı açıklamada, Yargıtayın, "Ferdi mülkiyete geçen kooperatifte üyelerin şahsi sorumluluğu olmaz" yönündeki kararının, "emsal karar" olarak tüm kooperatif mağdurlarına ışık tutacağını...