25 / 04 / 2024

Mehmet Çakmak

Mehmet Çakmak

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Çakmak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Ckm Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ckm Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çakmak ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Anka Çakmak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Çakmak İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak ve Ali Haydar Çakmak ortaklığında kuruldu. 

Esenler Fevzi Çakmak Camii'nin temeli atıldı!

Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 3 bin kişi kapasiteli Fevzi Paşa Camii'nin temeli atıldı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, "Burada 670 metrekare oturumlu bir cami inşa ediliyor. Öncekinin iki katı büyüklüğünde olacak'' dedi.

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Çakmak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Konya'da Fevzi Çakmak mahallesine sosyal tesis yapılacak!

Son yıllarda sosyal tesis yapımına ağırlık veren Karatay Belediyesi, 2014 yılında da bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fevzi Çakmak mahallesine sosyal tesis yapılacak dedi...

Veysel Eroğlu: Su sıkıntımız yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisarda, rahatsızlığı bulunan iş adamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret ettiği otelden ayrılırken yaptığı açıklamada, yaz yağmurlarının önceki yıllara göre daha şiddetli olduğunu söyledi.

Hasan Akçan ve Zeki Toçoğlu Akyazı projelerini değerlendirdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akçan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ile Akyazı Dercağzı Tesisleri'nde bir araya geldi.

Mehmet Lütfü Çakmakçı kimdir?

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Mehmet Lütfü Çakmakçı kimdir? Mehmet Lütfü Çakmakçı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Mehmet Lütfü Çakmakçı'nın biyografisi..

Üsküdar Ekşioğlu Mehmet Sitesi'nde 330 bin TL'ye! İcradan!

Üsküdar 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 80 pafta, 78 ada, 91 parselde yer alan Ekşioğlu Mehmet Sitesi, N Blok 4+çatı arası piyesli 21 nolu dubleks konutu satışa sunuyor

Mehmet Topal ve eşi, bebek için ev değiştirdi!

Geçtiğimiz yıl İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, şimdilerde çok heyecanlı günler geçiriyor. Ünlü futbolcu ve 7 aylık hamile olan eşi Selda Topal, 'Mehmethan' adını verecekleri erkek bebekleri doğmadan önce evlerini değiştirdi

Mehmet Çakmak Haberi

Mehmet Çakmak

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Çakmak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...