27 / 04 / 2024

Mehmet Celal Gökçen kimdir

Mehmet Celal Gökçen kimdir

Canlafin İnşaat Gayrimenkul Otel Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Celal Gökçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 16 milyon 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran tarihinde kuruldu.

Mehmet Celal Gökçen Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı seçildi!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Celal GÖKÇEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçildi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni pisti 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Sabiha Gökçen'deki yeni pisti 2020'nin haziran ayında açacağız." dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya düşecek!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakika olacak!

İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı. Projeyle Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada ulaşılabilecek.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro çalışmaları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı" dedi.

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi 3 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'de açıldı.

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılacak

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanına ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2'nci pist mi geliyor?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, YSE Yapı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist için sözleşme imzalanacağını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yolda!

DEVLET Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firmasıyla sözleşme imzalanacağını belirtti.

Mehmet Celal Gökçen kimdir Haberi

Mehmet Celal Gökçen kimdir

Canlafin İnşaat Gayrimenkul Otel Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Celal Gökçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 16 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu. 


Canlafin İnşaat Gayrimenkul Otel Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Şirketin iştigal konusu her ne kadar bunlarla sınırlı olmasa da aşağıdaki icraatları içermektedir: a)     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,...