23 / 04 / 2024

Mehmet Göçmen kimdir

Mehmet Göçmen kimdir

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Herkes evinde kendi elektriğini üretecek!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, 'Yeni enerji oyununda herkes evinde kendi elektriğini üretecek' dedi.

Mehmet Göçmen: Enerji maliyeti düşecek!

Mehmet Göçmen, elektrik enerjisi sektörünün liberalizasyona hazır olduğunu belirterek, "Elektrik piyasasının liberalleşmesini bekliyoruz. Liberalleşme, mesken tüketicileri üzerindeki enerji maliyetini düşürecek önemli bir adım olacak'' dedi.

Mehmet Göçmen: Türkiye'ye enerji konusunda güvenimiz tam!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, Türkiye'de sektörün liberalleşmeye doğru ilerlediğini ve oluşacak ortama güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Hedeflerimizde en ufak bir sapma yok" dedi.

Enerjisa ciroyu yüzde 50 artırdı!

Enerjisa yatırımları hızla devam edecek. Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, elektrikteki 7500 MW’lik kurulu güç hedeflerini koruduklarını, Enerjisa’nın yatırımlarının hızlanarak devam edeceğini söyledi...

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Mehmet Göçmen getirildi!

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Mehmet Göçmen getirildi. Sabancı Holding CEO'su ZaferKurtul, "Kendisinin başarılı çalışmalarının bu görevde de devam edeceğine inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Mehmet Göçmen: Sudan sonra en çok tüketilen çimento!

Sabana Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen, Sabancı Holding Çimento Grubu olarak 2013 yılında, Akçansa ve Çimsa ile oldukça iyi bir yıl geçirdiklerini belirterek, İki şirketin toplam cirosu 2 milyar 156 milyon liraya ulaştı" dedi.

Akçansa, en çok satış yapan bayilerini ödüllendirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın Geleneksel İş Ortakları Buluşması, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı ve Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen ve 200’e yakın iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi.

Mehmet Göçmen kimdir?

Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, bu göreve 20 Temmuz 2009 tarihinde atandı. Mehmet Göçmen, Haziran 2003'te de Akçansa Genel Müdürü olmuştu. Peki Mehmet Göçmen kimdir? İşte biyografisi...

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Göçmen kimdir Haberi

Mehmet Göçmen kimdir

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen,  Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) İstanbul Sanayi Odası'nda (İSO) düzenlenen Gündem Buluşmaları toplantısında açıklamalarda bulundu. Finansal krizlerden önce önlemlerin alınması gerektiğini belirten Göçmen, Türkiye'de paranın çok fazla maliyetinin arttığını söyledi.

"Özel sektörün yabancı borçlarının ihracatı karşılama oranı yüzde 185"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Göçmen, "Sermayesiz iş yapılan bir ortamda, değer yaratılmayan alanlarda da yatırım yapıldıysa bugün yaşadığımız sorunların yaşanıyor olması kaçınılmazdır. Türkiye'de özel sektörün yabancı borçlarının ihracatı karşılama oranı yüzde 185. Yani yaptığımız ihracattan yüzde 85 daha fazla yabancı para cinsinden özel sektörün borcu var" ifadelerini kullandı.

Genç nüfusun kentlere göçtüğünü ve yaşlı nüfusun köylerde kaldığını belirten Göçmen, katılımcılara, "Kent ortalama nüfus yaşı 28. Kırsal kesimde yaşayan nüfusun ortalama yaşı 55.’...