20 / 04 / 2024

Mehmet Korkmaz kim

Mehmet Korkmaz kim

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var'' dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Özcal Korkmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Mehmet Türk'ün yerine Özcal Korkmaz'ın ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verdi.

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mehmet Hakan Korkmazyürek tarafından bugün kuruldu.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Korkmaz: Pamukkale'de yabancı turist sayısı azaldı!

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var'' dedi.

Pamukkale turizmde zirveyi bırakmıyor!

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale Örenyeri’nin, bu yıl ilk 8 aylık verilere göre ören yerleri arasında en fazla ziyaret edilen yer olduğunu söyledi.

Denizli'deki oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı!

Bayram tatili otelcilere yaradı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz yaptığı açıklamada " Denizli'deki otellerimiz bayram tatili nedeniyle yüzde yüz doluluk oranına ulaştı" dedi

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Korkmaz: Denizli'nin 2023 yılı hedefi 10 milyon turist!

Denizli'de İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, "İlimize gelen turistler, genellikle komşu illerden. Hedefimiz, 'tur başlangıç noktası' olmak. İlçe belediyelerimizin de turizme çok katkısı olacak" diye konuştu.

Mehmet Korkmaz kim Haberi

Mehmet Korkmaz kim

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, geçen yıla oranla turist sayısında yüzde 1 "lik azalma olduğunu, bayram tatilinde otellerdeki doluluk oranının yüzde 100'e yaklaşacağını söyledi. Pamukkale Turizm Derneği Başkan Vekili Ali Aktürk de, "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var. Otellerin doluluk oranı çok düşük"...