28 / 03 / 2024

Mehmet Okay kim

Mehmet Okay kim

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdikleri Antwell Life Care Residence projesine başladıklarını müjdeledi.

Mehmet Okay'dan babalar günü mesajı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Babalar Günü vesilesi ile evlerimizin direkleri olan babalarımızın babalar gününü kutladı.

Mehmet Okay Ant Yapı'nın başarı sırrını anlattı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, sektörde rakabet halinde olan firmaların ve projelerin nasıl başarılı olabileceğini ve Ant Yapı'nın başarı sırrını bir hikaye ile anlattı.

İnşaat sektörü rotasını yurtdışına çeviriyor!

Türk inşaat sektörü, yurtiçinde yaptığı markalı konutların yanı sıra yurtdışını da ihmal etmiyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Artık yönümüzü yurtdışına çeviriyoruz. Dışarıda çok büyük bir potansiyel var” dedi..

Mehmet Okay Ant Yapı ekibini anlattı!

Mehmet Okay, 2015'te teslim edilmesi gereken Antteras ve Antasya projelerinde büyük bir tempo ile çalışan Ant Yapı ekibini bir hikaye ile anlattı.

Mehmet Okay'dan yeni yıl temennileri!

Mehmet Okay yeni yıl temennilerinde bulunurken Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi andı. Mehmet Okay 2015 yılının tüm dünya için sevgi ve hoşgörüsü bol bir yıl olmasını diledi.

Ant Yapı Antplato'yu tanıttı!

Ant Yapı Antplato'yu tanıttı. DÜNYANIN önde gelen 250 müteahhiti arasında yer alan ve de ağırlıklı olarak Rusya’da iş yapan Ant Yapı, Türkiye pazarında projelerini çeşitlendiriyor.

Mehmet Okay Antplato Ofis'i Ormancı hikayesi ile anlattı!

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay Antplato Ofis'i bir Ormancı hikayesi ile anlattı.

Mehmet Okay: Ant Çevre Teknolojileri firması ile çevre teknolojilerine yoğunlaştık!

Mehmet Okay Ant Yapi EQ dergisi 58. sayısı için önsöz hazırladı. Okay bu kez yazısında çevreden bahsederek, kurdukları Ant Çevre firması ile ilgili bilgi verdi.

Mehmet Okay'dan sektörü çok güldürecek bir fıkra daha!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'nde 2013 yılı projelerini değerlendirerek, sektörle ilgili bir fıkrayı daha okurları ile paylaştı...

Ant Yapı, müteahhitler listesi ENR'de 250 firma arasında ilk 100'de!

Ant Yapı, 5 yıldır, yıllık 800 milyon-1 milyar dolar ciro ile dünyanın önde gelen müteahhitler listesi ENR'de dünyaca ünlü 250 firma arasında ilk 100'de yer aldı...

Mehmet Okay kim?

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Okay kim? Mehmet Okay'ın eğitim ve iş hayatı ile Ant Yapı'nın hayata geçirdiği projeler ile ilgili bilgiler bu haberde...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

2020, müteahhitlikte ezberleri bozdu!

Londra'da Miami'ye çok önemli projelere imza atan Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, 2020'nin gayrimenkulde ezberleri bozan bir yıl olduğunu dile getirdi. 

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Gayrimenkul fonuyla sektör daha da canlanacak!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Rusya, İngiltere ve Amerika'da devam eden projelerle birlikte yurt dışında 1 milyar dolarlık ciroya ulaştıklarını söyledi.

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Mehmet Okay: Yılmadan mücadeleye devam!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan-Mayıs 2019 sayısındaki "Hayatı ertelemeyin..." başlıklı yazısında, "Yılmadan mücadeleye devam" dedi...

Radisson Collection 2020'de açılacak!

Ant Yapı tarafından "Bodrum'da bir cennet liman" sloganıyla Aspat'ta geliştirilen Anthaven projesi Ortadoğu'nun en iddialı projesi olmaya hazırlanıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2020 yılında açılacak olan projenin Bodrum'un değerini artıracağını söylüyor.

Mehmet Okay kim Haberi

Mehmet Okay kim

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, EQ'nun Ocak 2018 sayılı dergisinde "Sağlıklı yaş almak" başlıklı yazısına yer verdi. Okay geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdikleri Antwell Life Care Residence projesine başladıklarını müjdeledi ve Özdemir Asaf ile Can Yücel'in şirrlerine yer verdi. İşte o yazı..

SAĞLIKLI YAŞ ALMAK

Yine rüzgar gibi geçti koca bir yıl daha...

Doğum, bebeklik, ilk sözcük, ilk adımlar... Okula başlama ve göz kapayıncaya kadar gelen üniversite mezuniyeti... ilk aşk, ilk ş deneyimi, kariyer hedefi, birikimler ve hayatta var olma telaşı e geçip giden yıllar... Tüm bu süreç İçinde yaşanan mutluluklar, hüzünler, karamsarlıklar, heyecanlar, hayal kırıklıkları ve daha pek (ok duygu, pek çok olay, pek çok insan, daha neler neler kısaca su gibi geçen yıllar ve bu telaşede hiç gelmeyecekmiş gibi...