26 / 04 / 2024

Mehmet Yalçıntepe kim

Mehmet Yalçıntepe kim

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, sektörün 2014 vizyonunu ve gelecek beklentilerini anlattı. Yalçıntepe, "2013 yılındaki önemli gelişmelerin ardından 2014 yılı da inşaat sektörü açısından önemli ve belirleyici olacak" diye konuştu

Mehmet Yalçıntepe inşaat sektörünü değerlendirdi!

Maximoon' da ticari üniteler ve rezidanslar 2014 te satısa çıkarılacak Esenyurt' taki projeleri Maximoon'un hızla ilerlediğini belirten Yalçıntepe, 2014 yılı sonunda projeyi teslim edeceklerini açıkladı...

Mehmet Yalçıntepe: Binayı yıkıp yenisini yapmak kentsel dönüşüm değildir!

Dünya Konut Günü kapsamında açıklama yapan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, dikkatleri kentsel dönüşüm ve deprem üzerine çekerek, 'Bir binayı yıkıp yenisini yapmak kentsel dönüşüm değil' dedi...

Mehmet Yalçıntepe kimdir?

Yalçıntepe Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe kimdir? Mehmet Yalçıntepe, Yalçıntepe Group’u ne zaman kurdu? Yalçıntepe Group bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Mehmet Yalçıntepe: Depremde acı yaşamamak için oturacağınız evi iyi seçin!

İnşaat sektöründe 25 yıldır pek çok projeye imza atan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, '17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde açıklamada bulunarak Depremde acılar yaşamamak için oturacağınız evi iyi seçin' dedi...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Dlm Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dlm Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yalın Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Çemberlitaş Binası boşaltılacak mı?

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Çemberlitaş'taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden gelen "Bu binayı boşaltın" talebini anlattı. 

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Meo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Onur Sönmez, Mehmet Yalçın ve Metin Bozkurt tarafından kuruldu...

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de Mehmet Yalçın ve Kübra Şehirli ortaklığında kuruldu.

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yalçın ve Kübra Şehirli ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Mey Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mey Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Şaşkınbakkal Bulvarı'nda kuruldu.

İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti!

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Zeki Önder'in ağabeyi İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti. Cenazesi yarın Giresun Görele Yeni Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecek.

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

Mehmet Yalçıntepe kim Haberi

Mehmet Yalçıntepe kim

 Türkiye ekonomisinin en hızlı lokomotifi olan inşaat sektörünün 2013 yılında önemli gelişmelere sahne olduğunu söyleyen Mehmet Yalçıntepe, "KDV düzenlemesi, Yeni Tüketici Kanunu, Yeni İmar Kanunu, 2B, mütekabiliyet ve kentsel dönüşüm derken inşaat sektörü 2013'ü hareketli geçirdi" dedi. Özellikle yerel seçimlerden sonra konut sektörünün daha da hareketleneceğini sözlerine ekleyen Yalçıntepe, "2013 yılındaki önemli gelişmelerin ardından 2014 yılı da inşaat sektörü açısından önemli ve belirleyici olacak" diye...