25 / 04 / 2024

Mekan Yapı asım yılmaz

Mekan Yapı asım yılmaz

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'nda heyecan dorukta!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”nda, yepyeni ve heyecanlı bir aşamaya geçildi.

Karadeniz'de kaçak yapılarla mücadele TBMM'de!

Karadeniz Bölgesi'nde mera ve yayla alanlarında kaçak yapılarla mücadele meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bend İnşaat Yapı Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bend İnşaat Yapı Tasarım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neva Nigar İskenderli İsmayilov tarafından kuruldu.

PN Yapı Analizi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PN Yapı Analizi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Aslan tarafından kuruldu.

ÇEİS’in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması başlıyor!

Mimarlık, mühendislik ve tasarım alanlarında faaliyet gösteren profesyoneller ile üniversitelerin aynı bölümlerinde okuyan öğrencilerin başvurabileceği ‘Yapı Tasarım Yarışması’, profesyonel kategoride 190 bin, öğrenci kategorisinde 70 bin olmak üzere toplamda 260 bin TL ödül verecek...

Kaçak yapılarla mücadele hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca başlatılan kaçak yapılarla mücadele hızlandı. Muğla’da tespit edilen 3 bin 200 kaçak yapı yıkılacak. Bakanlık belediyelere ‘yıkın yoksa biz yıkarız’ uyarısında bulundu.

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak için Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak için Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Emlak zengini Asım Bayram cinayetinde şok detaylar!

Antalya'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 4 sanık hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Diriliş Tasarım İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Tasarım İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Çamyar tarafından kuruldu.

Arplan Yapı Tasarım Mimarlık ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Arplan Yapı Tasarım Mimarlık ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ardalı ve Zeliha Ardalı ortaklığıyla kuruldu.

İstanbul Bilen Yapı Yalitım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Bilen Yapı Yalitım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emin Genç,Engin Genç,Helim Genç ve Mustafa Genç ortaklığıyla kuruldu...

Mekan Yapı asım yılmaz Haberi

Mekan Yapı asım yılmaz

İnşaat sektöründe 1994’den beri faaliyette olan Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın muhterem anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti. 

Merhume Hanife Yılmaz'ın cenazesi bugün (17 Nisan 2018 Salı günü) Bağcılar Yıldıztepe Ulu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Yıldıztepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağılığı ve sabır dileriz.

Bağcılar Yıldıztepe Ulu Camii adresi: Yıldıztepe Mahallesi, Bağcılar Cd. No:76, 34203...