29 / 03 / 2024

melikgazi satılık bina

melikgazi satılık bina

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Tuvalkent satılık daire fiyatları!

Tuvalkent projesi Özkayseri İnşaat tarafından Kayseri Melikgazi Gültepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Tuvalkent satılık daire fiyatları ne kadar?

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Çengelköy'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Çengelköy mahallesi, Çaprazlı mevkiinde yer alan binayı 1 milyon 864 bin 200 TL'den 24 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

Üç dinin buluştuğu Kuzguncuk’ta satılık bina!

Kuzguncuk, Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki Boğaz içine açılan bir vadi. Sahile 200 metre mesafede olan satılık bina toplam 4 katlı olup 250 metrekare kapalı alana sahip...

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

Küçükçekmece Beşyol'da 1 milyon 3 bin liraya satılık bina!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Beşyol'da yer alan 338 metrekare arsa alanı üzerindeki bina arsası ile birlikte satılıyor. Gayrimenkulün fiyatı 1 milyon 3 bin lira olarak belirlendi.

Taşbina İnşaat Dome Residence satılık daire!

Anadolu Yakası Çekmeköy'de yer alan Taşbina İnşaat Dome Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

melikgazi satılık bina Haberi

melikgazi satılık bina

Kayseri 1. İcra Dairesi, Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan çevresi beton duvarlarka kaplı bir adet apartmanı açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli 6 milyon 579 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Taşınmazın özellikleri:

Kayseri İli, Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mah, 6667 Ada, 8 Parsel de kayıtlı,

Satış konusu taşınmaz: Kayseri İli, Melikgazi İlçesi,Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Esin Sokağa cepheli inşaattır. Taşınmaza kuş uçuşu yaklaşık 150m kuzeybatısında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, yaklaşık 200m kuzeybatısında Vali SaffetArıkan Bedük Ortaokulu, yaklaşık 300m doğusunda Türkan-Av. MehmetAltun İlkokulu ve yaklaşık 575m batısında Fatih İlkokulu bulunmaktadırŞehrin doğu bölgesinde kalmakta olup şehir meydanına yaklaşık 5km uzaklıktadır. Taşınmazın yeri ve konumu itibari ile Şehir merkezi içinde olup etrafında kendisine yapılar ile gecekondular vardır.Bölge olarak ortadüzeyde insanların tercih ettiği...