25 / 04 / 2024

Memduh Türkoğlu

Memduh Türkoğlu

Memduh Türkoğlu, Konut sektörünün ihtiyaç duyduğu yeni düzenleme ve teşvikler hakkında düşüncelerini paylaştı. Türkoğlu, “Türkiye'nin genç nüfusunu ve mevcut kötü yapı stoğunun yenilenmesi zorunluluğunu dikkate aldığımızda yılda yaklaşık 1 milyon konuta ihtiyacımız var” dedi.

Asıl artış ipotekli konut satışlarında!

TÜİK Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendiren Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Asıl dikkat çeken artışın ipotekli konut satışlarında yaşandığını görüyoruz” dedi.

Memduh Türkoğlu: Krediye ulaşım koşulları esnetilmeli!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik sıkıntının yaşandığı bu günlerde, banka kredilerinde yapılacak olan düzenlemelerin, ekonomiye can vereceğini söyledi.

Benevre Beytepe'de uygun faiz fırsatı!

Devletin uyguladığı doğru politikaların ve Benevre Beytepe projesinin sunduğu uygun faiz oranlarının yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut sahibi olmak için en doğru karar şu zaman” dedi.

Memduh Türkoğlu: Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız!

Benevre Beytepe projesi teslim için gün sayıyor. Projenin, Ağustos ayında teslim edileceğinin vurgusunu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız” dedi.

Tapu harçları yüzde 1'lere düşürülmeli!

Tapu alım satım harçlarının yüksek olmasının vatandaş ile devlet arasındaki ilişkiyi zedelediğini söyleyen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Tapu harçları yüzde 1'lere düşürülmeli” dedi.

Halkın ekonomiye güveni tam!

TÜİK Eylül ayı konut satış grafiğini değerlendiren Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Açıklanan raporlar halkın ekonomiye olan güveninin arttığının en önemli işaretidir” dedi.

Vatandaşın yeni gözdesi küçük evler!

Başkent, yeni nesil konut projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Konut projelerine olan ilginin gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, vatandaşın konut tercihinin de değiştiğini vurguladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası için kamulaştırma talebi!

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası geçtiğimiz günlerde 70 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı. Satış kararını eleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, fabrikanın kamulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Osman Okumuş: Türkoğlu'na sağlam binalar yapmamız lazım!

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinin Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Kentsel dönüşümün yapılması lazım. Bunu belediyenin imkanlarıyla yapmak mümkün değil. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kentsel dönüşüme girmesi gereken parsel ve adaları ilettik, 3 yıldır cevap alamadık" dedi...

Memduh Türkoğlu Haberi

Memduh Türkoğlu

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, vatandaşların depreme karşı güvenli, sağlıklı, kaliteli ve donanımlı konutlarda yaşamak istediğini söyledi. Türkoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Ancak yüksek arsa maliyeti, KDV, tapu harcı, damga vergisi ve kredi faiz oranları derken her iki tarafın da işi zorlaşıyor. Tüm bunlara inşaat maliyetlerindeki hızlı artışın da eklendiğini eklersek, konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal olur.”


'Doların üst üste rekor kırdığı tabloda konut fiyatlarının düşmesi kalitenin düşmesi anlamına gelir' ifadelerini kullanan Türkoğlu “Bu kesinlikle tercih edilecek bir yöntem olmaz. Bizlerin hedefi vatandaşlarımızın güven ve huzur içinde yaşayabilecekleri kaliteli konutlar üretmek” dedi.


2017 yılında sektör teşvik bekliyor

2017 yılında inşaat sektörünün teşvik beklediğini belirten Memduh Türkoğlu “Öncelikle arsa maliyetlerinin düşmesi için devletin arsa üretmesi çok faydalı olur. Tapu harçlarındaki yüzde...