24 / 04 / 2024

Menderes Develi İlkokuluna ek bina mı yapılacak

Menderes Develi İlkokuluna ek bina mı yapılacak

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

İzmir Menderes'te 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Develi mahallesi Akçaalan mevkiinde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 12 milyon 190 bin 856,400 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mustafa Toprak'tan Menderes'e okul müjdesi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak

Menderes'te 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Develi'de kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor!

Develi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında metruk halde bulunan ve mahalleli için sıkıntı arz eden evlerin yıkılıp hafriyatlarını alma çalışmalarına devam ediyor.

Büyük Menderes Nehri'ndeki su taşkını giderildi!

Büyük Menderes Nehri'ndeki su taşkını giderildi. Aydın'da günlerdir etkili olan sağanak nedeniyle Büyük Menderes Nehri'nde oluşan taşkın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu giderildi

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

Menderes Türel Kemer’deki yıkımlar hakkında açıklamalarda bulundu!

AK Parti Kemer İlçe Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendi dönemlerinde yeniden yapılmaya başlanan kavşaklara astıkları afişler sayesinde, Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırladığını söyledi.

Menderes Nehri'nin suyu kanser mi yapıyor?

Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarından doğup Aydın'ın Söke ilçesinden Ege Denizi'ne akan Büyük Menderes Nehri'nin ölüm nehri haline geldiğini söyledi.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

Menderes'e yapılması planlanan katı atık tesisi alanı mera çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Menderes Palamutarası Mevkii'nde yapmayı planladığı katı atık bertaraf tesisinin 2013 yılı Aralık ayında ağaçlandırılacak alan vasfından çıkarılıp mera olarak tescil edildiği belirlendi.

Develi'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, göreve geldikleri ilk günden bu yana, Develi' de kentsel dönüşüme ve her zaman yeni projelere imza atmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt!

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Kent aydınlatılmasına katkı koyacak işadamları ve yatırımcılara sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz" dedi.

Menderes Develi İlkokuluna ek bina mı yapılacak Haberi

Menderes Develi İlkokuluna ek bina mı yapılacak


İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi. Özellikle ortaokulun dağınık olması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını ve bazı öğrencilerin çevre mahallelere gittiğini, bu problemi çözmek için incelemeyi bizzat kendisinin yaptığını belirten Vali Toprak, ödeneklerin önceliklerini de gözeterek 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi. Mevcut ilkokulun yetersiz tuvaletlerinin düzenlenmesi konusunda da çalışma yapacaklarını belirten Vali Toprak, ayrıca okulun bahçe ve tuvaletlerinin aşırı yağışlarda su basmasının bertaraf edilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konuyu görüşeceğini söyledi.


Develi Köyü kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Vali Toprak, İZBAN hattının devreye girmesi ve seferlerin başlatılması nedeniyle Develi'li vatandaşlara hayırlı olsun dedi ve daha sonra...