25 / 04 / 2024

Mentor-Menti Programı başvuru

Mentor-Menti Programı başvuru

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

İŞKUR üç ilde çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 17 Nisan!

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre üç ilde İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda açılan kurslara personel alımı gerçekleştirilecek. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar ve başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar belli oldu.

Yeni Evim Konut Finansman Programı'na 10 günde 8 bin 27 başvuru geldi!

Orta gelirli vatandaşların 81 şehirde piyasa koşullarına göre uygun vade yapısıyla ilk evlerini alabilmesi için uygulamaya konulan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 10 günde tam 8 bin 27 kişi başvuru yaptı.

Her ay 1250 TL'lik destek hesaplara yatacak! İşte Aile Destek Paketi başvuru ve ödeme tarihleri...

Dar gelirli ailelere belirli dönemlerde yapılan Aile Destek Programı ödemelerine yönelik sorgulamalar Kasım ayıyla birlikte hız kazandı. Yeni ayda ödemenin hangi gün hesaplara yatırılacağı merak konusu olurken Aile Destek Paketi başvuru şartları da yeniden gündeme geldi.

Hane başına 7 bin 200 lira! Detaylar netleşti, işte başvuru şartları...

Aile Destek Programı'nda detaylar belli oldu. Bu kapsamda 4 milyon aileye 12 ay boyunca toplamda 15 milyar liralık destek sunulacak. Hanelerin gelir düzeyine göre yıllık 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasında destek verilecek. İşte, destek paketine başvuru şartları...

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

İmar barışına 100 bini aşkın başvuru geldi!

Sarıyer İmar Barışı Anlatımı programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışı için 100 bini aşkın başvuru formunun doldurulduğunu söyledi..

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

Bitlis OSB'de yatırım için Kalkınma Bankası'na başvuru yapıldı!

Bitlis'te 70'den fazla girişimci, "Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek için Kalkınma Bankası'na başvuru yaptı.

Cazibe Merkezleri Programı'na 3 bin 215 başvuru geldi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na 3 bin 215 başvuru yapıldığını toplam yatırım tutarı için öngörülen rakamın 75 milyar liraya ulaştığını belirtti.

Yatırım amaçlı başvuru bedeli 7 milyar lirayı buldu!

Kalkınma Bakanı Elvan: "Cazibe Merkezleri Programı kapsamında dün itibariyle yatırım amaçlı başvuru bedeli 7 milyar lirayı buldu. Bu miktar her gün artmaktadır"

Cazibe Merkezleri Programı'na 2.5 milyarlık başvuru geldi!

MÜSİAD tarafından düzenlenen Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı'na 2,5 milyar lira TL'lik başvuru geldiğini söyledi.

Mentor-Menti Programı başvuru Haberi

Mentor-Menti Programı başvuru

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması amacıyla mentor-menti programı başlatılıyor. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programına iş hayatında 5-10 yıl arası tecrübesi olan sektörde kariyerini geliştirmek isteyen ve mesleğe ara verip tekrar dönmek isteyen kadınlar başvurulabilecek. Ayrıca sektörde kendi işini kurmak isteyen kadın çalışanlar da programa başvuruda bulunabilecek.


Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, eektör çalışanı kadınların sesi olmak üzere yola çıktıklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

 "Gayrimenkulde Kadın Araştırması’nı yaptırmamızdaki amaç, gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlarımızın profilini çizmek, sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirlemek ve yol haritamızı çıkarmaktı. Artık kadınlarımızın neye ihtiyaçları olduğunu biliyoruz: Onlar sektöre liderlik etmeye hazırlar. Biz de platform üyesi iş kadınları olarak üzerimize düşen bu sorumluluğu, onlara kendi deneyimlerimizi aktaracağımız bir...