23 / 04 / 2024

Mepaş Entegre makine üretimi

Mepaş Entegre makine üretimi

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Mepaş Entegre, müşteri ihtiyacına yönelik yatırımlarını şekillendirecek!

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Mepaş Entegre, Montanstahl ile stratejik ortaklık anlaşması yaptı!

Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Montanstahl'ın Türkiye satışlarını yürütmek üzere stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Prefcon Prefabrik entegre tesis kuruyor!

Entegre tesislerini bir yıl içinde kuracakları bilgisini veren Ömer Faruk Güneş, konteyner de sandviç panel, ofis, wc- duş, şantiye, yatakhane, yemekhane ve depo konteynerleri ile standart konteynerler ürettiklerini söyledi.

Prefcon Prefabrik entegre tesis kuracak!

Konteyner ve prefabrik sektöründe faaliyet gösteren ve bu yıl bünyesine çelik konstrüksiyonu da dahil eden Prefcon Prefabrik, entegre tesis kurmayı planlıyor...

Entegre Sağlık Kampüsü yabancı sermaye ile inşa ediliyor!

Yabancı sermaye sağlık sektöründe de iyice hissedilmeye başlandı. Rönesans Holding’in Adana’da Kamu Özel Ortaklığı ile yapacağı 1550 yataktan oluşacak Entegre Sağlık Kampüsü yabancı bankaların sağladığı krediyle inşa edilecek.

Özyılmaz Fındık entegre merkezi kuracak!

Özyılmaz Fındık, fındık ve çikolata sanayiine büyük katkı sağlayacak olan fındık entegre merkezini Samsun'a kazandırmayı planlıyor. İki milyon liralık bir bütçeyle hazırlanan projenin şirketin ihracat rakamlarını da yukarı çekecek...

İzmir'de bisiklet toplu ulaşıma entegre edilecek!

İzmir'de bisiklet toplu ulaşıma entegre edilecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 18 Ocak'ta hizmete giren bisiklet kiralama sistemi BİSİM'in hizmet alanı, metro istasyonları ve aktarma merkezlerini kapsayacak şekilde genişletilecek.

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yılmaz, Necaattin Çınar tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Sağlık Bakanı Mersin Entegre Sağlık Kampüsü imza törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hilton İstanbul Bomonti Otel'de Mersin Entegre Sağlık Kampüsü Proje Finansman Sözleşmesi İmza Töreni'ne katıldı. Bakan Müezzinoğlu, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlkağaç Mühendislik Yapı İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkağaç Mühendislik Yapı İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Duru Gün Özkan, İhsan Erkın Özkan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da kuruldu.

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Santral Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip..

Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'ni Yorum İnşaat dönüştürüyor!

Sarıyer Tarabya'daki Makine Mühendisleri Sitesi'nin 2007'de başlayan dönüşüm serüvenine Yorum İnşaat noktayı koydu. Yorum İnşaat, Tarabya sırtında Boğaz manzaralı siteyi yıkmaya başladı... Yıkılan site, nasıl olacak? İşte ilk detaylar...

Mepaş Entegre makine üretimi Haberi

Mepaş Entegre makine üretimi

Bünyelerindeki lazer, plazma ve giyotin kesim üniteleriyle tedarik ve üretimin tüm süreçlerine yönelik hizmet verdiklerinin altını çizen Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, pazar paylarını artırmak için müşterinizi değişen ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını şekillendireceklerini açıkladı. Şahin, geniş ürün gamları ve yüksek kapasiteli depolarının da söz konusıi hedefe destek vereceğinin altını çizdi. 




Artan farklı müşteri ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda çözümler üretebilmek adına yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Mehmet Ali Şahin, halen mevcut makine parkı ile yılda yaklaşık 8 bin ton nitelikli çelik ürünü işleme kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Üretim süreçlerinin ISO 9001:2008 TUV CERT tarafından sertiflkalandırıldığını anlatan Şahin, imalat sürecinde lazer ve plazma kesim tezgahı makineleri kullandıklarını kaydetti. 



"Lazer kesim makinelerinde hızı artırmak için yatırım yapılacak" 

Sektördeki pazar...