11 / 05 / 2024

Mepaş Entegre ürünleri

Mepaş Entegre ürünleri

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Kırklareli'nde kesimhane ve entegre et ürünleri tesisi toplantısı 28 Mayıs'ta!

SS Yıldırım Et ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kırklareli'nde Kesimhane Kapasite Artışı ve Entegre Et Ürünleri Üretim Tesisi Projesi için 28 Mayıs'ta 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Mepaş Entegre, müşteri ihtiyacına yönelik yatırımlarını şekillendirecek!

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Mepaş Entegre, Montanstahl ile stratejik ortaklık anlaşması yaptı!

Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Montanstahl'ın Türkiye satışlarını yürütmek üzere stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Mepaş Entegre ürünleri Haberi

Mepaş Entegre ürünleri

Bünyelerindeki lazer, plazma ve giyotin kesim üniteleriyle tedarik ve üretimin tüm süreçlerine yönelik hizmet verdiklerinin altını çizen Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, pazar paylarını artırmak için müşterinizi değişen ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını şekillendireceklerini açıkladı. Şahin, geniş ürün gamları ve yüksek kapasiteli depolarının da söz konusıi hedefe destek vereceğinin altını çizdi. 




Artan farklı müşteri ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda çözümler üretebilmek adına yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Mehmet Ali Şahin, halen mevcut makine parkı ile yılda yaklaşık 8 bin ton nitelikli çelik ürünü işleme kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Üretim süreçlerinin ISO 9001:2008 TUV CERT tarafından sertiflkalandırıldığını anlatan Şahin, imalat sürecinde lazer ve plazma kesim tezgahı makineleri kullandıklarını kaydetti. 



"Lazer kesim makinelerinde hızı artırmak için yatırım yapılacak" 

Sektördeki pazar...