25 / 04 / 2024

Merkez Kayaşehire nasıl gidilir

Merkez Kayaşehire nasıl gidilir

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!

Merkez Bankası tarafından gündeme getirilen birden çok evi olana kademeli ek vergi önerisi konut piyasasında gündeme oturdu. Peki birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Prof. Dr. Murat Batı, tek tek yapılması gerekenleri açıkladı.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Konut fiyatları ne olacak? Merkez Bankası'nın faiz kararı fiyatları nasıl etkileyecek? 

Ev alacak binlerce vatandaş, fiyatların düşmesini bekliyor. Peki Merkez Bankası'nın faiz kararı fiyatları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Euro güne nasıl başladı? 1 Euro kaç TL oldu? 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra aniden fırlayan Euro'nun bayram haftasına nasıl başladığı merak ediliyor. Peki, Euro ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Borsa güne nasıl başladı? 

Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararından sonra borsa İstanbul'un güne nasıl başlayacağı merak ediliyordu. Peki, Borsa İstanbul güne nasıl başladı? İşte detaylar...

Fed sonrası dolar güne nasıl başladı?

Dün açıklanan ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararından sonra dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar/TL kaç lira? 15 Haziran 2023 dolar/TL kuru...

FED'in faiz kararı Bitcoin ve Ethereum’u nasıl etkiledi?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kritik faiz kararını duyurdu. Piyasaları şekillendiren Fed faiz kararından sonra Bitcoin ve Ethereum’un nasıl etkilendiği merak konusu oldu. Peki kripto para piyasasında son durum neler oldu? İşte detaylar...

Doların yarından sonra nasıl olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acilen bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 3 Mayıs günü açıklayacak. Fed kararı doların yönünü belirleyecek. Dolar yarından sonra nasıl olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acilen bakın.

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Merkez Bankası dolar kurunu nasıl tutuyor?

Enflasyondaki yükselişe ve faiz indirimine karşın döviz kurunun neredeyse sabit tutulmasının nasıl başarıldığına dair tartışmalar sürüyor. Merkez Bankası'nın döviz rezervlerinin artışının doların tutulmasıyla bir ilgisi var mı? İşte çok merak edilen sorunun yanıtı...

Merkez Kayaşehire nasıl gidilir Haberi

Merkez Kayaşehire nasıl gidilir


Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir  bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?


Merkez Kayaşehir Outlet bayram mesaisi:

Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 10:00'da açılıyor. İstanbul Optimum Outlet akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Merkez Kayaşehir iletişim bilgileri:

Adres: G7 Cad. Kent Meydanı Merkez Kayaşehir No:20, Başakşehir/İstanbul

Telefon:444 6 759



Merkez Kayaşehir'e nasıl gidilir?