29 / 03 / 2024

Mersin 2015 yatırımları

Mersin 2015 yatırımları

Entegre Katı Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Sistemi’nin 1. Etabı olan Elektrik Enerjisi Üretim Sistemi’nin açılış törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı...

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Mersin kıyıları yeniden kazanılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin'in en plansız kıyı kullanımıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "2015 yılı başı itibariyle kıyılardaki kamuya ait alanların hepsini Valilikten talep ettik" dedi

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Mersin 2015 yatırımları Haberi

Mersin 2015 yatırımları


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Eman Enerji Limited Şirketi işbirliğince yapılan Entegre Katı Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Sistemi’nin 1. Etabı olan Elektrik Enerjisi Üretim Sistemi’nin açılış törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, MHP Mersin Milletvekilleri Ali Öz ve Baki Şimşek, Eman Enerji Limited Şirketi Müdürü Cihan Yürekli, İl Müftüsü Ali Melek,  Mersin milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, MHP kadın kolları başkanı, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Konuşmasında, yaptıkları ve yapacakları her yatırım ve projede öncelik olarak Mersin’in ihtiyaçlarını ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Kocamaz, yapılan her hizmette kalite anlayışı, sürdürülebilir kentleşme ve ekolojik dengenin korunmasını hedeflediklerinin altını çizdi.


Bu proje ile sadece Mersin’in değil tüm dünyanın...