05 / 05 / 2024

Mersin Akdeniz kiralık ev

Mersin Akdeniz kiralık ev

Mersin İli Akdeniz İlçesi'nde 2.500 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Mersin 6. İcra Dairesi tarafından 6 Kasım 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Mersin Akdeniz kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, kıyı kenar çizgisi ve imar kanunlarına aykırı olarak kumsala inşa edilen çok sayıda prefabrik binanın yıkımına başladı.

Mersin'de 5.5 milyon TL'ye restorasyon karşılığı kiralık okul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan kargir ortaokulu 25 yıllığına restorasyon veya Onarım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin Akdeniz'deki eski binalar yıkılmalı!

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

Mersin Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi yıkılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.

Mersin Akdeniz kiralık ev Haberi

Mersin Akdeniz kiralık ev

Mersin İli Akdeniz İlçesi'nde 2.500 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Mersin 6. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 727 bin 175 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz 1/100 ölçekli uyulama imar planında İnşaat nizami sanayi ve depolama alanına isabet etmektedir. Mersin Tarsus yolu üzerinde, yolun güneyinde ana asfalta cephelidir.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Mersin İli Akdeniz İlçesi, Kazanlı Köyü, 3313 nolu parselde kayıtlı 2.500 metrekare yüzölçümlü tarla vasfında taşınmaz tam hisse olarak satılacaktır.


Kıymeti: 1.727.175.00 TL

1. Satış Günü: 06.14.2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası

2. Satış Günü: 04.12.2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada...