28 / 03 / 2024

Mersin AMATEM hizmete açıldı

Mersin AMATEM hizmete açıldı

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin yoğun çalışmaları sonucunda tamamlanan 5 yıldızlı otel konforundaki AMATEM, hizmet vermeye başladı.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Mersin Millet Bahçesi açıldı!

Mersin’de üç ayrı bölüm halinde hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi, dün hizmete açıldı. Yatırım bedeli 100 milyon TL'yi aşan millet bahçesi Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri oldu.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak.

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Anamur Devlet Hastanesi hizmete girdi!

TOKİ tarafından Mersin'in Anamur ilçesinde yaklaşık 22 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mersin AMATEM hizmete açıldı Haberi

Mersin AMATEM hizmete açıldı

Mersin'de yaklaşık 6 milyon TL'ye mal olan Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği'ne bağlı Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) hasta kabulüne başladı. 42 adet tek kişilik, 1 adet iki kişilik oda, 7 adet yoğun bakım özellikli detoksifikasyon odası, acil müdahale odaları, iş uğraş atölyeleri ve 30'ar kişilik konferans salonlarının yer aldığı merkez, tedavi olmak isteyen bağımlılara 5 yıldızlı otel konforu sunuyor.


9 YATAKLI SERVİSTİ

KHB Genel Sekreteri Dr. Memnune Çamsarı, AMATEM'in daha önce Mersin Devlet Hastanesi'nde 9 yataklı bir servis olarak hizmet verdiğini belirterek, "Mevcut servisin yeterli olmaması üzerine, Mersin'e yeni bir merkez kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. 11 Ocak 2015'te 4 bin 800'ü kapalı, toplam 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu AMATEM, kurumumuza devredildi" dedi....