23 / 04 / 2024

Mersin Evleri yapımı

Mersin Evleri yapımı

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör olaylarından etkilenen vatandaşların evleri yenileniyor.Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor. 

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Mersin'de yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Yol yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Mersin Toroslar'da yapım karşılığı kiralık park alanı!

Toroslar Belediye Başkanlığı, Korukent'te bulunan park alanını spor tesisi yapılmak üzere yapım karşılığı liraya verilecek. 8054,63 metrekare yüzölçümüne sahip park alanının ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Mersin Toroslar'da yeni park yapımına başlandı!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde yeni bir parkın daha yapımına başladı.

Yooistanbul Evleri ulaşım!

Yooistanbul Evleri ulaşım bilgilerine kapsamında proje, Beşiktaş Ortaköy bölgesinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan proje 11 blok halinde yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit Evleri ulaşım!

Toplam 552 dairenin satışa sunulduğu Prestij Elit projesi Bak Yapı tarafından inşa ediliyor. Bursa Prestij Elit Evleri ulaşım bilgilerine göre Bursa'da hayata geçiriliyor.

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım!

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Satışları devam eden proje 11 bin 504 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Mersin Evleri yapımı Haberi

Mersin Evleri yapımı

Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan ve yüksek katlı yapılaşma ile birlikte sayıları 200’ün altında seyreden Tarihi Mersin Evleri’nin korunması için Akdeniz Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Dünya'da yer alan habere göre; çalışmalar altında Osmanlı İmparatorluğu’nun gerileme döneminde yaptığı orta çıkan ve mimari yapısıyla Mersin’e özgü olan tarihi binaların bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması için çeşitli projeler hayata geçirecek. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ile MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol’dan meydana gelen heyet Tarihi Mersin Evleri’nin bir bölümünde incelemelerde bulunurken, gerçekleşecek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Büyük çoğunluğu Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'nce koruma altında olan ve bakımsızlık nedeniyle yıkım tehlikesi yaşayan Tarihi Mersin Evleri’nin kurtarılması...