19 / 04 / 2024

Mersin Mezitli buruk toki kura sonuçları

Mersin Mezitli buruk toki kura sonuçları

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonuçları noter huzurunda açıklanıyor. Projede bulunan 262 adet dairenin yeni sahipleri belli oluyor.

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Belediye konut, ticaret ve turizm imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Mersin Mezitli Metrosu için imzalar atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki vizyon projesi olan metro için imzalar atıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, metro projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mezitli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli'de TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündeminde!

Mersin'in Mezitli ilçesinde belediyenin arazi tahsis ve devir için yaptığı başvurular ve TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Mezitli'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Mersin İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Mersin'deki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Mersin Mezitli buruk toki kura sonuçları Haberi

Mersin Mezitli buruk toki kura sonuçları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Mersin'in Mezitli ilçesinde inşa edilen TOKİ Mersin Mezitli Evleri için kuralar çekiliyor.

262 adet daireden oluşan projede kuralar bugün çekilecek. TOKİ Mersin Mezitli kura sonuçları henüz açıklanmadı. 

TOKİ Mersin Mezitli projesinde alt ve orta gelirli vatandaşlara özel satışa çıkarılan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede dairelerin başvuru ücreti 500 TL olarak açıklandı.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesindeki 2+1 daire fiyatları 142 bin 500 TL olarak açıklandı. Projede yüzde 12 peşinata, 180 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Mersin Mezitli kura sonuçları

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonuçları noter huzurunda açıklanıyor. 

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Kura sonuçları için tıklayın