28 / 03 / 2024

Mersin taş ev kirası

Mersin taş ev kirası

Geçmiş 5 yıllık gelir-gider tablosu hakkında açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin çeşitli kalemlere yıllık 6 milyon lira kira ödendiğini açıkladı.

1942'de Taksim'deki taş ev 4 bin liraya satılmış!

İstanbul'un en hareketli ilçesi olan Beyoğlu Taksim'de 1942'de taş ev 4 bin liraya satılığa çıkarılmış.

ŞOK’ta ev kadınlarına özel dev indirimler! Elektrikli süpürge 1250 TL, spim mop 120 TL, 2’li banyo havlusu 100 TL...

ŞOK Market’in 18 Nisan’a kadarki indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 18 Nisan’a kadar ŞOK’ta elektrikli süpürge 1250 TL’ye, spim mop 120 TL’ye, 2’li banyo havlusu 100 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta başka hangi ürünler var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

40 günde 40 bin TL’ye taş ev yaptı!

Trabzon Maçka’da 24 yaşındaki genç iç mimar, yaylada bulunan 100 yıllık olduğu bilinen taş evi 40 günde restore etti.

Taş ev inşaat maliyeti 2022!

Taş ev inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş ev inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş ev inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş ev inşaat maliyeti 2022...

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı Beşiktaş'ta ev mi kiraladı?

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Ailesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Kendisi işe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak’ta bir ev kiraladı...

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

COVID-19 salgını nedeniyle villa ve bahçeli evlere talep artınca İstanbul’un çevre bölgelerinde yer alan özelikle Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’ta ev fiyatları tırmanışa geçti.

New York'ta ev sahiplerine, kira ödeyemeyenleri evden çıkarmama talimatı!

New York Valisi Andrew Cuomo, ev sahiplerinin 90 gün boyunca kirasını ödeyemeyenleri evlerinden çıkarmaması için talimat verdi.

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

Mersin taş ev kirası Haberi

Mersin taş ev kirası

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, düzenlediği basın toplantısı ile devraldığı Büyükşehir Belediyesi’nin ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü idari ve mali yapısıyle ilgili güncel bilgileri basın mensupları ile paylaştı. 

Mersin Haberci Gazetesi'nden Soner Aydın'ın haberine göre; borcu 2 milyar 40 milyon lira olan Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük giderin kira ödemeleri olduğunu açıkladı. Büyükşehir Belediyesi kiraladığı binalara yıllık 1 milyon 805 bin lira ödemesi yapılıyor. Yine sahil ve orman alanları kira ödemeleri yaklaşık 4 milyon lira olarak açıklandı. Belediyenin iş makinesi ve binek araçlara ödediği ise yıllık kira miktarı ise 50 milyon liradan fazlaya ulaştı.

TAŞ BİNANIN YILLIK KİRASI 500 BİN LİRA

Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer tarafından düzenlenen basın toplantısında ortaya çıkan rakamlar
şaşkınlık yarattı. Kiralanan binalar en büyük gideri...