25 / 04 / 2024

Mersin Yenişehir 2019 projeleri

Mersin Yenişehir 2019 projeleri

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Mersin Yenişehir'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Mersin 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Yenişehir ilçesi, Menteş Mahallesi, 10666 ada 1 parsel ve Mersin ili, Yenişehir ilçe, Çiftlik Mahallesi, 225 ada 7 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 13 milyon 401 bin 644 TL'ye icradan satıyor...

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21.05.2019!

Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Mersin Yenişehir 2019 projeleri Haberi

Mersin Yenişehir 2019 projeleri

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu. "Yenişehir Benden Sorulur" sloganıyla 32 mahallede düzenlenen toplantılara binlerce Yenişehirli katıldı. Vatandaşlar toplantılarda, serbest kürsüye çıkarak mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi. Ayrıca mahallelerde sandıklar kuruldu ve vatandaşlar taleplerini yazdıkları pusulaları bu sandıklara içene attı. Dile getirilen sorun ve talepler birçok toplantıda bizzat Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tarafından not alındı.

Sözcü'de yer alan habere göre, 32 mahallede de en fazla dile getirilen talep her mahalleye kreş ve gündüz bakımevleri, taziye evleri, kütüphaneler kurulması, çocuklar, gençler ve emekliler için merkezler yapılması, spor tesisleri sayısının artırılması, her mahallede spor salonu kurulması, meslek edindirme...