20 / 04 / 2024

mersinde konut

mersinde konut

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersine depremzede ilgisi konut fiyat ve kiralarını yükseltti!

Vanlı depremzedeler, sıcak iklimi ve ucuz yaşam koşullarının yanı sıra çok sayıda hemşehrilerinin bulunduğu Mersinde konut almaya veya kiralamaya başladı. İlgi, kira ve konut bedellerinde yüzde 10 civarında artışa neden oldu

ABD`de konut fiyatları en dipte

ABD'de yeni konut satışları, geçen yıl, bir önceki yıla göre yüzde 26,4 oranında düşerek 774 bine geriledi.

Türkiye`de 300 bin konut sahiplerini bekliyor

Artan konut talebini fırsat bilerek Türkiye'nin her yanında proje üreten yap-satçılar, şimdilerde yaklaşık 300 bin konutu ellerinden çıkarmaya çalışıyor.

Konut üretimi var, satýþý yok

Ýstanbul Umum Emlak Komisyoncularý Odasý Baþkaný Sabri Ateþ, þu anda Ýzmir, Adana, Mersin, Antalya, Ankara, Ýstanbul ve bütün bölgelerde bir sýkýntý olduðunu belirterek, "Türkiye'de konut ür

Hakan Ateþ: Otomobil kredileri azaldı, konut kredileri de azalacak

Mortgage kredilerinde gözle görülür bir azalma olduðuna dikkat çeken Hakan Ateþ, konut kredilerinde de aynısını beklediklerini belirtti.

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

mersinde konut Haberi

mersinde konut

Mersin'de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54'ü buldu İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerde son bir yılda satılık ve kiralık konutların fiyat artış oranı dengede kalırken; bazı illerde de kiralık fiyatlarındaki artış satılıkları geride bıraktı.


YILLIK FİYAT ARTIŞI YÜZDE 54'Ü BULUYOR


Mersin'de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54'ü bulurken, satılık konutlardaki fiyat artışı yüzde 24'de kaldı. Amortisman süresinin 11 yıl olarak hesaplandığı Mersin'de satılıklarda ortalama metrekare fiyatı bin 182 TL olurken kiralıklarda ise 9 TL oldu. Mersin'de kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı ilçeler ise yüzde 64 ile Mezitli ve yüzde 54 ortalama ile Yenişehir oldu.


MUĞLA'DA DA KİRALAR UÇUYOR


Kiralık konuttaki fiyat artışıyla dikkat çeken bir diğer il ise Muğla. Yabancıların en çok ev aldığı illerden biri olan Muğla'da kiralık...