25 / 04 / 2024

merve otelcilik şirketi

merve otelcilik şirketi

Merve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi , 7 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Nedim Başar, Feridun Oktay Alpay ve Zeynep Başar ortaklığıyla kuruldu...

Resmen başlıyor! O kente 945 milyon TL'lik 172 odalı otel geliyor!

Birun Otelcilik şirketi tarafından Kayseri Melikgazi'ye 172 odalı otel projesinde ÇED süreci sona erdi. "Birun Erciyes Oteli Projesi" 945 milyon TL'ye mal olacak.

1988 yılında ''Sıraevler'', turizmin hizmetine girecekmiş!

1988 yılında Akaretler Yokuşu'ndaki Sıravler, restore edilerek turizmin hizmetine girecekmiş. Net Holding ve Ramada Otelcilik Şirketi tarafından 49 yllığına kiralanan 40 dükkanla 170 daireden oluşan binalar, ''yap-işlet-devret'' modeliyle işletilecekmiş.

Bodrum Golden Savoy otelini Dubai Emiri işletecek!

123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

MZB Turizm Otelcilik Organizasyon İnşaat Canlı Hayvan ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyazıt Şubesi açıldı!

MZB Turizm Otelcilik Organizasyon İnşaat Canlı Hayvan ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyazıt Şubesi, Mehmet Zeki Baykal Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

FVR Turizm Otelcilik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FVR Turizm Otelcilik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, H. Varujan Senuşoğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Özalanlar İnşaat Otomotiv Turizm Otelcilik Servis ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özalanlar İnşaat Otomotiv Turizm Otelcilik Servis ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Çoşkun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu.

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım Anonim Şirketi Ataköy Şubesi açıldı!

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım Anonim Şirketi Ataköy Şubesi, İlhan Mürsel Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran 2014 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

GPH Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GPH Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kurtuluş, Murat Gönüldenk tarafından 2 milyon 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

MY Otelcilik Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Otelcilik Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Darbaz, Yavuz Çitil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Bağcılar, Evren Mahallesi, Gülbahar Caddesi'nde kuruldu.

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

NB İstanbul Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

NB İstanbul Otelcilik Turizm Anonim Şirketi, Fevzi Bilek, Nuray Çavuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ertürk Sokak'ta kuruldu.

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nuri Ali Şahin, Hıdır Ünal tarafından 20 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Büyükada, Büyükada Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

merve otelcilik şirketi Haberi

merve otelcilik şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, otel motel pansiyon kamping ve benzeri konaklama tesisleri kurar kiralar işletmeciliğini yapar yada kiraya verir ve 11.4.1984 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Hüsrev Gerede Caddesi Fırın Sokak NO:4 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Nedim Başar, Feridun Oktay Alpay ve Zeynep Başar ortaklığıyla...