29 / 03 / 2024

Mesa Cadde taksit kampanyası

Mesa Cadde taksit kampanyası

Toplam 253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe'de 4 bin 600 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Mesa Cadde Maltepe'de 4 bin 600 TL taksitle!

Toplam 253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe'de 4 bin 600 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

Mesa Cadde taksit kampanyası Haberi

Mesa Cadde taksit kampanyası

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı'nın inşa ettiği Mesa Cadde projesinde satışlar devam ediyor. Projede toplam 253 adet konut bulunuyor. 

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe'de yer alan Mesa Cadde projesinde 6 ila 16 katlı arasında değişen 4 bloğa yer veriliyor.

Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Mesa Cadde'deki konutların alanları 76 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor.

120 ay vade ve 0,98 faiz oranı ile konut sahibi olunabilen Mesa Cadde projesinden 4 bin 600 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Maltepe Mesa Cadde'de mağazalar, cafeler ve restoranlarla donatılmış Alışveriş Caddesi de bulunuyor.

Proje; Metrobüse 18 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 23 dakika, Avrasya Tüneline 20 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 20...