20 / 04 / 2024

mesa çamlıpark evleri teslim tarihi

mesa çamlıpark evleri teslim tarihi

Mesa tarafından Ankara'da yapılan Çamlıpark Evleri'nde büyüklüğü 100 ile 149 metrekare arasında değişen konutlar 270 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları!

Villaların alanları 240 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 18 KDV uygulanıyor. Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları kapsamında 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor!

Mavva İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Çamlıca Park Evleri projesinde evler 297 metrekare alan olarak 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor.

Mesa Çamlıca satılık konut fiyatları!

Mesa Çamlıca Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri minimum 240 metrekare, maksimum ise 950 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Mesa Çamlıca satılık konut fiyatları ne kadar?

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi!

Mesa Mesken imzası ile inşa edilen Mesa Çamlıca Konutları İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte satışları devam eden Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi...

Mesa Çamlıca satılık villa!

Mesa Çamlıca Evleri 85 bin metrekare alanda hayata geçiyor. Mesa Mesken Sanayii tarafından hayata geçirilen projede villalar 8 milyon 500 bin dolardan satışa sunuluyor.

Mesa Çamlıca adres!

Mesa Çamlıca Evleri'nde 110 daire 5 villa olarak Küçük Çamlıca'da hayata geçiyor. Proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projenin adresi haberimizde yer alıyor...

Mesa Çamlıca resimleri!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'ın Küçük Çamlıca mevkiinde İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip. Projede 110 daire 5 villa bulunuyor. Mesa Çamlıca projesinde dairelerin resimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Mesa Çamlıca ulaşım!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un en güzel tepelerinden olan Çamlıca'da gerçekleştirilen projenin ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor...

Mesa Çamlıca Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakasın'daki Üsküdar'da inşaası tamamlanmak üzere olan Mesa Çamlıca'da 115 konutun satışları devam ediyor. Peki Mesa Çamlıca Konutları ne zaman teslim edilecek?

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

Mesa Çamlıca Evleri fiyat!

Mesa Çamlıca konut projesinde yer alan konutların alanları 250 metrekareden başlıyor, 950 metrekareye kadar çıkıyor. Projede satış süreci devam eden 1 adet villa bulunuyor. İşte Mesa Çamlıca Evleri fiyat listesi...

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen Mesa Çamlıca konut projesi toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor. Peki Mesa Çamlıca Evleri nerede?

mesa çamlıpark evleri teslim tarihi Haberi

mesa çamlıpark evleri teslim tarihi

İnşaatına 2008 yılının Nisan ayında başlanacak olan Çamlıpark Evleri 16 katlı 4 blokta toplam 136 konuttan oluşuyor. Aralık 2009'da sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen konutların fiyatları 270 bin YTL ile 425 bin YTL arasında değişiyor. Uygun faiz oranları ile konut kredisinin verildiği projede değişik ödeme seçenekleri bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 5 oranında indirimin yapıldığı Mesa Çamlıpark Evlerinde yüzde 50 peşin ödemek kaydı ile bakiye 0 faizle 36 ay taksitlendiriliyor. 

Tel: 0 312 291 50 17

www.mesa.com.tr