20 / 04 / 2024

Mesa grup projeleri

Mesa grup projeleri

Kuruluşundan beri çok ortaklı bir yapıya sahip olan Mesa'nın yönetim yapısı değişti. Yönetiminin daha aktif bir yapı kazandığını belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "2015 yılı konut sektörü için zor bir dönem " dedi.

MESA, gayrimenkul sektöründe çalışmalarına devam ediyor!

MESA, İstanbul'da Çamlıca'da MESA, Kartal MESA, Sahili MESA, MESA&Nurol Bahçeşehir Evleri ile Tema İstanbul, Ankara'da Park Mozaik ile MESA Koza 66 ve İzmir'de MESA Urla Evleri projelerinin satışlarına devam ediyor.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa'dan 4 yeni proje geliyor!

Mesa, markalı konutta 50 yıllık köklü geçmişi ile güvenin sembolü oldu. 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut üreten Mesa, yeni projeleri ile yoluna devam ediyor.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenleyeceği etkinlikte yeni projelerini tanıtacak. Mesa'nın düzenlediği etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.

Mesa grup projeleri Haberi

Mesa grup projeleri

Türkiye konut sektörünün köklü firmalarından Mesa, Ankara ve İstanbul'da çok sayıda projeye imza attı. Şirketin yönetim yapısında kısa bir süre önce değişim yaşandı. Holdingin ileriye dönük hedefleri doğrultusunda yapılan hisse satışlarıyla Mesa yönetimi daha dinamik ve aktif bir yapı kazandı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Bu dönemlerde çok ortaklı sistemlerin sürdürülebilmesi için yeni bir itici güce ihtiyaç duyuldu. Hareket için değişim şarttı. Benim dışımdaki bütün yönetim, hisselerini sattı. Satma zorunluluğu kesinlikle olmamasına karşın söylenen rakam herkesi memnun etti. Sonuç olarak bir değişim yaşadık, ama yönetimi sırtlayan ekip aynen duruyor" diyor. 


Bir süre önce şirket yönetiminde hisse devirleri oldu. Yeni yönetim şeklinizden biraz bahsedebilir misiniz? 

Kuruluşumuzdan itibaren çok ortaklı bir şirkettik. Mesa, 1969 yılında sekiz ortaklı bir gruptu. Ben sistemin içine...